Πρωταράς: Διάσκεψη Τύπου με τους αστέρες του Beach Tennis




Διάσκεψη Τύπου για το μεγάλο τουρνουά Αγία Τριάς Beach Tennis πραγματοποίηθηκε χθες βράδυ στο Siko Seaside στον Πρωταρά, στην παρουσία αθλητών και διοργανωτών.

Οι διοργανωτές (Νεολαία Παραλιμνίου), εξέφρασαν την πεποίθησή τους ότι και το φετινό τουρνουά θα στηριχθεί πολύ από τον κόσμο, ενώ στόχος τους, όπως ανέφεραν, είναι κάθε χρόνο να μεγαλώνει έτσι ώστε να καθιερωθεί ως ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα της Κύπρου. Με αυτό τον τρόπο, εξήγησαν - και σε συνδυασμό με τις υπόλοιπες μεγάλες εκδηλώσεις που διοργανώνει η Νεολαία Παραλιμνίου - ενισχύεται ακόμα πιο πολύ το τουριστικό προϊόν της περιοχής. 

Να πούμε επίσης ότι το 2ο Αγία Τριάς Beach Tennis Tournament, αυτή τη φορά είναι εγγεγραμμένο στη λίστα με τα τουρνουά του International Tennis Federation

Το κοσμοπολίτικο τουρνουά θα διαρκέσει δύο μέρες, σήμερα και αύριο (10:00-17:00), στην παραλία της Αγίας Τριάδας και θα συμμετάσχουν διεθνείς αστέρες του αθλήματος από 16 χώρες συμπεριλαμβανομένων και Ιταλία, Ισπανία, Ελλάδα, Ρωσία, Πουέρτο Ρίκο, Αρούμπα – όλες δηλαδή τις γωνιές τις γης!

Οι τελικοί των επαγγελματιών θα λάβουν χώρα στις 13:00 της Κυριακής, ενώ την ίδια μέρα θα διεξαχθεί ερασιτεχνικό τουρνουά. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό, το οποίο μπορεί να απολαύσει τα παιχνίδια κάνοντας ηλιοθεραπεία στους ρυθμούς της μουσικής και με ροφήματα από το μπαρ.

Χορηγοί τουρνουά:  Adams Beach Hotel, Agrostac Trading LTD, Athens Cypria Hotel, Evalena Beach Hotel, DIMCO, Siko Seaside, Stoiximan, Unicars καθώς και ACE PlayMore, Beach Tennis Point, Scaffolding Solutions, XS Pest & Termites control, Alpha Sports, City News. 

Φωτορεπορτάζ Ν.Α:



Ρεπορταζ neammochostos

Φωτορεπορταζ:Tony Brown /neammochostos