Πρωταράς: 32χρονος μέθυσε και... προκαλούσε αστυνομικούς σε μονομαχία


Στην σύλληψη 32 χρόνου τουρίστα από το Ηνωμένο Βασίλειο προέβησαν χθες βράδυ μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Παραλιμνίου και του ΟΠΕ Αμμοχώστου για αδικήματα μέθης, ανησυχίας, διασάλευση της ειρήνης, εξύβρισης, απειλής, κακόβουλης ζημιάς, πρόκλησης σε μονομαχία και κατοχής ελεγχόμενου φαρμάκου τάξεως Β.

Συγκεκριμένα το βράδυ της Παρασκευής λήφθηκε πληροφορία στον αστυνομικό σταθμό Παραλιμνίου ότι στην υποδοχή ξενοδοχείου στον Πρωτάρα υπήρχε μεθυσμένος άντρας ο οποίος έφερε τραύμα στο πόδι και αιμορραγούσε, ενώ παράλληλα προκαλούσε ανησυχία, εξύβριζε άλλα πρόσωπα που παρευρίσκονταν στο μέρος, είχε επιθετικές  τάσεις και προκάλεσε ζημιά στην είσοδο του ξενοδοχείου.

Στο μέρος μετέβησαν μέλη του αστυνομικού σταθμού Παραλιμνίου και ΟΠΕ Αμμοχώστου όπου εντόπισαν το πιο πάνω πρόσωπο να βρίσκεται στο μπαρ του ξενοδοχείου σε εμφανή κατάσταση μέθης και να κάνει οχλαγωγια. Τα μέλη της Αστυνομίας κάλεσαν ασθενοφόρο  αφού ο 32χρονος αιμορραγούσε στο πόδι και  προσπάθησαν να τον συνετίσουν με αρκετές προτροπές, αλλά αυτός συνέχιζε να την ίδια συμπεριφορά, ενώ στην θέα των αστυνομικών άρχισε να τους βρίζει, να τους απειλεί προκαλώντας τους σε μονομαχία και παίρνοντας θέσης μάχης. Ο 32χρονος συνελήφθη  και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου στο Παραλίμνι για περίθαλψη του τραύματος του.

 Σε σωματική έρευνα εντοπίστηκε στην κατοχή του μικρή ποσότητα ρητίνης κάνναβης και επανασυνελήφθη για την κατοχή ελεγχόμενου φαρμάκου τάξεως Β. Ο αστυνομικός σταθμός Παραλιμνίου και η ΥΚΑΝ Αμμοχώστου διερευνούν.