Περίεργη καταγγελία για τον "Χρυσό" άντρα στον Πρωταρά

Μια ομολογουμένως περίεργη καταγγελία κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες για τον άνδρα ο οποίος βρίσκεται κάθε βράδυ τα τελευταία τρια καλοκαίρια σε κεντρικό δρόμο στον Πρωταρά, προσφέροντας θέαμα στους περαστικούς και είναι ντυμένος με στολή φαραώ. 

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στην καταγγελία που κυκλοφορεί στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ο συγκεκριμένος άνδρας φέρεται να αρπάζει κοπέλες, προφασιζόμενος να βγάλει φωτογραφία μαζί τους ενώ παράλληλά προσπαθεί να τους κλέψει κοσμήματα ενώ πραράλληλα προσπαθεί ν' αγγίξει παντού κοπέλες προκειμένου να τις αποσυντονίσει. 

Μάλιστα σε μία περίπτωση, ζευγάρι τουριστών ισχυρίζονται ότι ο ίδιος άνδρας επιτέθηκε στην κοπέλα και της απέσπασε δακτυλίδι αξίας 5000 λιρών. Σε έρευνα που πραγματοποίησαν οι αρχές έπειτα από την καταγγελία δεν εντόπισαν οτιδήποτε μεμπτό στην κατοχή του. 

Όπως αναφέρουν στο philenews αστυνομικές πηγές, πρόκειται για Ευρωπαίο πολίτη, μόνιμο κάτοικο Κύπρου ο οποίος βρίσκεται στο ίδιο σημείο στον Πρωταρά τα τελευταια τρία χρόνια ενώ δεν έχει καταγραφεί οποιαδήποτε καταγγελία εις βάρος του. Μάλιστα όπως μας εξήγησε αρμόδια πηγή, η δραστηριότητα η οποία εξασκεί το συγκεκριμένο πρόσωπο (όμοια με τον "λευκό" άνδρα που προσφέρει παρόμοιου τύπου θέαμα στην Λήδρας στη Λευκωσία) καλύπτεται από γνωμάτευση του Γενικού Εισαγγελέα σε επίπεδο νομιμότητας καθ' ότι δεν πρόκειται για περιπτώσεις ελεημοσύνης και εναπόκειται στην κρίση του κοινού αν θα δώσουν ή όχι χρήματα. Ωστόσο σύμφωνα με τις ίδιες πηγές το ποιόν του συγκεκριμένου άνδρα διερευνάται. 

Πηγή: philenews