Πέντε νέες εισαγωγές στο Νοσοκομείο Αμμοχώστου


5 νέες εισαγωγές στο Νοσοκομείο και δόθηκε 1 εξιτήριο

Συνολικά δεκατέσσερις ασθενείς με κορωνοϊό νοσηλεύονται σήμερα Τετάρτη 6 Μαΐου, στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, που λειτουργεί ως Νοσοκομείο Αναφοράς.

Μέχρι τις εννέα σήμερα το πρωί, από τους 14 δέκα ασθενείς ο ένας νοσηλεύεται  στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας, αφού χρειάζεται πιο στενή παρακολούθηση.

Η κατάσταση της υγείας των ασθενών που νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Αναφοράς, κρίνεται, σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς, ως σταθερή.

Χθες έγιναν πέντε νέες εισαγωγές στο Νοσοκομείο και δόθηκε ένα εξιτήριο σε πρόσωπο του οποίου τα αποτελέσματα των επαναληπτικών εξετάσεων τους ήταν αρνητικά στον κορωνοϊό. Ο ασθενής μεταφέρθηκε στο Κέντρο Αποκατάστασης Eden Resort στην Τερσεφάνου όπου θα παραμείνει μέχρι την πλήρη αρνητικοποίηση του.

Μετά το μεσημέρι αναμένεται να αποφασιστεί κατά πόσον θα δοθούν νέα εξιτήρια ανάλογα με τις εργαστηριακές εξετάσεις για κορωνοϊό στις οποίες υποβλήθηκαν ορισμένοι από τους ασθενείς.

Από τις 11 Μαρτίου όταν άρχισε τη λειτουργία του το Νοσοκομείο Αναφοράς μέχρι τις έντεκα το πρωί, έγιναν 143 εισαγωγές και δόθηκαν 115 εξιτήρια σε ασθενείς που αποθεραπεύτηκαν και επέστρεψαν στο σπίτι τους.

ΚΥΠΕ