Παραλίμνι: Τεράστια η ανταπόκριση του κόσμου - Κενένα παιδάκι χωρίς δώρο αυτά τα Χριστούγεννα


Σε μια εξαιρετική ενέργεια προέβη το Δημοτικό Συμβούλιο Παραλιμνίου, το οποίο δημιούργησε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην πλατεία της πόλης, για να μπορεί ο κόσμος να αφήνει τα δώρα του τα οποία θα δοθούν σε άπορα παιδιά.


Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, ο κόσμος έχει αγκαλιάσει από την πρώτη ημέρα την προσπάθεια, καθώς, από χθες, έχουν μαζευτεί πάρα πολλά δώρα. 

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις ο Δημοτικός Σύμβουλος Παραλιμνίου, Χρυσόστομος Φλουρέντζου, μεγάλη ήταν και η στήριξη των καταστηματαρχών Παραλιμνίου, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα. Ιδιαίτερες ευχαριστίες εξέφρασε στους Χριστιάνα Μάρκου, Έυη Πογιατζή, Αντρέα Ζαμπά και Άντρη Γιάγκου για την ιδέα και την τεράστια στήριξή τους.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Παραλιμνίου τόνισε: "Θέλω να συγχαρώ την επιτροπή παιδείας του Δήμου μας η οποία ανέλαβε αυτή τη δράση, που στόχο έχει να μην μείνει κανένα παιδί χωρίς δώρο. Καλώ τον κόσμο να συνδράμει. Όποιος μπορεί να αγοράσει ένα μικρό δώρο, ή αν ακόμα κάποιος έχει παιχνίδια στο σπίτι που δεν τα χρησιμοποιεί, μπορεί να τα τυλίξει και να τα αφήσει στο μεγάλο κουτί για να τα πάρουν αυτά τα παιδάκια".

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ:

Ημερομηνίες λειτουργίας: 24-27/12/2020
Χώρος: Πλατεία Christmas Wonder  (πλατεία Αγίου Γεωργίου/Μητροπόλεως)
Τηρούνται όλα τα μέτρα του Υγειονομικού Πρωτοκόλλου