Παραλίμνι: "Πονοκέφαλος" από τους αλλοδαπούς στο συνοικισμό

Προβληματισμός και ανησυχία επικρατεί στους κατοίκους του συνοικισμού Παραλιμνίου, οι οποίοι πέφτουν συχνά θύματα κλοπών, διαρρήξεων, αλλά και διατάραξης κοινής ησυχίας από αλλοδαπούς που βρίσκονται στην περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, μόνο το Σαββατοκύριακο που πέρασε σημειώθηκαν τρεις διαρρήξεις οχημάτων, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο: Σπάζοντας το μικρό τρίγωνο παραθυράκι των αυτοκινήτων!

Και στις τρεις περιπτώσεις κλάπηκαν προϊόντα μεγάλης χρηματικής αξίας.

Σε άλλες περιπτώσεις, σύμφωνα με τις καταγγελίες των περίοικων στο Ν.Α, επιτήδειοι αρπάζουν ρούχα, παπούτσια, ακόμα και... εσώρουχα που βρίσκονται κρεμασμένα στα μπαλκόνια, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που διαρρήχθηκαν οικίες.

Έντονος προβληματισμός υπάρχει και για το γεγονός ότι οι αλλοδαποί, κατά βάση Τσιγγάνοι, προκαλούν συνεχώς προβλήματα και διατάραξη της κοινής ησυχίας με τραγούδια, φωνές μεθυσμένων, ακόμα και καβγάδες.

Οι κάτοικοι ζητούν επιτακτικά τη λήψη μέτρων από τις αστυνομικές αρχές του τόπου, προκειμένου να σταματήσει, όπως μας αναφέρουν χαρακτηριστικά, το μαρτύριο που περνούν καθημερινά.