Αμμόχωστος: Οι δάσκαλοι οδήγησης που έχουν "βγάλει" χιλιάδες οδηγούς


Όταν οι καλύτεροι δάσκαλοι οδήγησης ενωθούν, μπορούν να δημιουργήσουν πολλά! Αυτό έπραξαν οι Πανίκκος Βασιλείου (Στελλάρας), Ρίτα Πιερή και Κυριάκος και τα αποτελέσματα είναι εξαιρετικά!

Οι τρεις εκπαιδευτές οδήγησης, έχοντας στις …πλάτες τους πολλά χρόνια εμπειρίας στο επάγγελμα, έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη χιλιάδων υποψήφιων οδηγών από όλη την επαρχία Αμμοχώστου και Λάρνακας. Στις δύο επαρχίες δηλαδή, που δραστηριοποιείται η επιχείρησή τους «NO1 DRIVING SCHOOL»!

Σημαντικό είναι το γεγονός ότι οι μαθητές τους έχουν πολύ μεγάλα ποσοστά επιτυχίας στις εξετάσεις απόκτησης άδειας, κάτι για το οποίο υπερηφανεύονται (και δικαίως), αφού αυτό είναι ένα από τα βασικά στοιχεία που κάνει τους καλούς δασκάλους οδήγησης να ξεχωρίζουν!

Οι μαθητές τους είναι η χειροπιαστή απόδειξη, ότι η επιτυχία των σχολών τους "NO1 DRIVING SCHOOL" δεν οφείλεται μόνο στο ότι προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε πολύ προσιτές τιμές, αλλά κυρίως στο ότι το πάθος τους για εκμάθηση και διδασκαλία έχει σαν αποτέλεσμα την σωστή εκπαίδευση και κυκλοφοριακή αγωγή, στοχεύοντας κατεξοχήν στην πρόληψη και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Γι΄αυτό, άλλωστε, δίνεται ιδιαίτερη βαρύτητα τόσο στη θεωρητική, όσο και στην πρακτική εκπαίδευση.

Ο στόχος τους, όπως μας ανέφεραν οι ίδιοι μιλώντας στην ιστοσελίδα μας, είναι πάντοτε ο ίδιος. Μέσα από την υπεύθυνη και άκρως επαγγελματική εκπαίδευση, οι νέοι οδηγοί να έχουν την απαραίτητη γνώση και τις δεξιότητες, ώστε να είναι ασφαλείς στο δρόμο!

Στη σχολή οδηγών «NO1 DRIVING SCHOOL» προετοιμάζονται οι υποψήφιοι οδηγοί για απόκτηση μαθητικής άδειας οδήγησης, απόκτηση άδειας οδήγησης αυτοκινήτου, άδεια οδήγησης μοτοσικλέτας και επαγγελματική άδεια μοτοσικλέτας, αλλά και επαγγελματική άδεια οδήγησης Γ φορτηγού και Δ λεωφορείου.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΣΤΟ FACEBOOK ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ