Παραλίμνι: Ο Αη Βασίλης δεν θα αφήσει κανένα παιδί χωρίς δώρο

Διαβάστε την ανακοίνωση του Δήμου:
''Εγώ και Εσύ Χριστούγεννα ΜΑΖΙ!''
Ο Αη Βασίλης φέτος δεν θα αφήσει κανένα παιδί στον Δήμο Παραλιμνίου χωρίς δώρο, ετοιμάζεται για δώρα έκπληξη σε κάθε παιδί. Στην πλατεία Christmas Wonder, από τις 24/12/2020 θα υπάρχει το σπιτάκι των ευχών όπου κάθε παιδί μπορεί να περάσει για να γράψει το γράμμα του στον Άγιο Βασίλη και μια ευχή θα πραγματοποιηθεί. Επίσης, θα υπάρχει ένα μεγάλο κουτί στο οποίο μπορεί κανείς να παίρνει δώρα καινούργια ή ελαφρώς μεταχειρισμένα τα οποία θα δοθούν σε παιδιά. Τα Χριστούγεννα είναι αγάπη, προσφορά, αλληλεγγύη. Καθένας από εμάς μικρός και μεγάλος γίνεται ενεργό μέλος του Secret Santa που διοργανώνεται από τον Δήμο Παραλιμνίου, με υποστηρικτές τον Σύνδεσμο Καταστηματαρχών Παραλιμνίου και χορηγό επικοινωνίας το POLITIA FM 106.7.
 χο,χο,χο! 
Γράψε το γράμμα σου, βάλ’ το στο κουτί και με μαγεία θα συμβεί. Στο σπίτι σου θα λάβεις αγάπη και στοργή, ένα δώρο έκπληξη απ’ τον Άη Βασίλη ΕΣΥ!  
Δώσε δώρο στη στιγμή, βοήθησε ένα άλλο παιδί! Καινούργιο ή μη, δώρο που δεν θες εσύ, φέρ' το και βάλτο στο κουτί. Κάθε δώρο που σκορπάς, μεγάλη δίνεις χαρά! 
Secret santa είναι αυτό, με σκοπό αγνό. Χριστούγεννα φωτεινά, δίνω φως, δίνω χαρά! Κάθε παιδί με δώρο αγκαλιά, και ασφαλώς, ΜΙΑ ΓΕΜΑΤΗ ΚΑΡΔΙΑ!
Τηρούνται όλα τα μέτρα του Υγειονομικού Πρωτοκόλλου
Ημερομηνίες 24-27/12/2020
Χώρος: Πλατεία Christmas Wonder  (πλατεία Αγίου Γεωργίου/Μητροπόλεως)