Παραλίμνι: Μπήκαν στο σπίτι ενώ κοιμόντουσαν, έκλεψαν κι...έφυγανΑνησυχητικές διαστάσεις προσλαμβάνουν πλέον τα κρούσματα διαρρήξεων και κλοπών στην επαρχία Αμμοχώστου, καθώς έχει γίνει... καθημερινή είδηση πλέον στα γραφεία του Νέα Αμμόχωστος!

Το νέο περιστατικό σημειώθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες του neAmmochostos, στον δρόμο Παραλιμνίου - Πρωταρά ξημερώματα της Τετάρτης (3.30), όταν άγνωστοι παραβίασαν την εξώπορτα, εισήλθαν εντός του σπιτιού, άρπαξαν δύο τσάντες και τράπηκαν σε φυγή, μόλις άρχισε να παίζει ο συναγερμός! Το απίστευτο είναι ότι οι ιδιοκτήτες εκείνη την ώρα κοιμόντουσαν και ξύπνησαν από τον ήχο του συναγερμού, ωστόσο δεν πρόσεξαν εκείνη τη στιγμή ότι κλάπηκαν οι δύο τσάντες. Το αντιλήφθηκαν το πρωί μόλις ξύπνησαν και κατήγγειλαν το περιστατικό αμέσως στην αστυνομία.

Γύρω στις 4.30 περίπου τα ξημερώματα  της Τετάρτης, μια ώρα δηλαδή μετά το πρώτο περιστατικό, διαρρήκτες μπήκαν και σε άλλα σπίτια στη γειτονιά, με το ένα εξ αυτών, όπως χαρακτηριστικά μας ανέφεραν άνθρωποι που ζουν στη γειτονιά, να το...ξαφρίζουν.

Οι δράστες τους τελευταίους μήνες...αλωνίζουν ελεύθεροι και "σηκώνουν" σπίτια σε ολόκληρη την επαρχία. 

Επιβάλλεται πλέον η αυξημένη περιπολία της αστυνομίας!

neAmmochostos