Παραλίμνι: Φωταγώγηση με Josephine, σε ένα μαγικό σκηνικό


ΜΕ Josephine Η ΦΩΤΑΓΩΓΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ

Με συναυλία με τη δημοφιλή τραγουδίστρια Josephine ο Δήμος Παραλιμνίου προγραμματίζει τη Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην πλατεία σήμερα Κυριακή.

Σε ένα εντυπωσιακό σκηνικό, με δραστηριότητες για παιδιά και μεγάλους και χριστουγεννιάτικη αγορά, ο Δήμος Παραλιμνίου ντύνεται για ακόμη μία χρονιά στα γιορτινά του και μπαίνει σε Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα και μας καλεί να υποδεχτούμε τις μέρες των γιορτών με τον καλύτερο τρόπο.

Η εκδήλωση φωταγώγησης θα πραγματοποιηθεί την σήμερα το απόγευμα, στην πλατεία του Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Γεωργίου. 

Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει μετά τις 4 το απόγευμα με παρουσίαση χορευτικού σόου από τις σχολές χορού του Δήμου Παραλιμνίου. 

Στη συνέχεια, με τη συνοδεία της Συμφωνικής Μπάντας “Αρμονία” του Δήμου Παραλιμνίου ο Δήμαρχος κ. Θεόδωρος Πυρίλλης θα κηρύξει τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου.

Θα ακολουθήσει συναυλία με τη δημοφιλή τραγουδίστρια Josephine.

Οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Παραλιμνίου θα συνεχιστούν κάθε Σαββατοκύριακο μέχρι την ημέρα των Χριστουγέννων σε ειδικό στεγασμένο χώρο ο οποίος θα στηθεί στην κεντρική πλατεία και θα περιλαμβάνει παρουσιάσεις και διαδραστικές αναγνώσεις παιδικών παραμυθιών, μουσικοχορευτικά προγράμματα και χριστουγεννιάτικη αγορά.

Επισημαίνεται ότι ο Δήμος Παραλιμνίου σε όλες τις εκδηλώσεις θα τηρεί αυστηρά τα μέτρα που προβλέπουν τα πρωτόκολλα και οι κατευθυντήριες οδηγίες του Υπουργείου Υγείας που θα είναι σε ισχύ, ενώ τόσο το κοινό όσο και οι συμμετέχοντες οφείλουν να κατέχουν έγκυρο Υγειονομικό Πιστοποιητικό (Safe Pass) και προστατευτική μάσκα.