Παραλίμνι: Έτσι κέρδισε την εμπιστοσύνη του κόσμου το συνεργείο Michalis Vrachimis & Son


Η επιλογή του κατάλληλου συνεργείου αυτοκινήτων είναι πραγματικά δύσκολη για κάποιον που αναζητά λογικές τιμές, ποιοτικές υπηρεσίες και γρήγορο service. Είναι ένας συνδυασμός που δύσκολα βρίσκει κάποιος. Το συνεργείο Michalis Vrachimis & Son γνωρίζοντας τη δυσκολία αυτή, έχει βασιστεί στα πιο πάνω στοιχεία καταφέρνοντας με αυτό τον τρόπο κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου.

Αυτό που ξεχωρίζει το εν λόγω συνεργείο, είναι η ειλικρίνεια και η αμεσότητα που έχει με τους πελάτες, χρησιμοποιώντας τα Μέσα της εποχής. Συγκεκριμένα, πηγαίνοντας κάποιος το αυτοκίνητό του εκεί, μετά από λίγο λαμβάνει φωτογραφικό υλικό και αναλυτική πληροφόρηση για το τι πρέπει να αλλαχτεί και να επισκευαστεί. Με αυτό τον τρόπο κερδίζει αμέσως την εμπιστοσύνη του πελάτη, "σβήνωντας" ΄έτσι την όποια καχυποψία μπορεί να έχει ο κάποιος όταν επιλέγει ένα καινούργιο συνεργείο. Επίσης η ικανότητα των ιδιοκτητών και του προσωπικού να μεταφέρουν με απλά λόγια το τι χρειάζεται το αυτοκίνητο - ακόμα κι αν αυτός (ο πελάτης) δεν έχει γνώσεις από μηχανολογικά - είναι κάτι που προσμετράται στα στοιχεία της επιτυχίας του συνεργείου! Το γκαράζ αυτοκινήτων Michalis Vrachimis & Son, δίνει επίσης το πλάνο εργασίας του. Έτσι είσαι σίγουρος για το πότε θα έχεις έτοιμο το αυτοκίνητο σου πίσω, χωρίς μεγάλες καθυστερήσεις και αναμονές.

Εξοπλισμένο με μηχανήματα της τελευταίας γενιάς και ταυτόχρονα έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, μπορούν να εντοπίσουν οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζει το όχημα και να δώσουν την πιο οικονομική λύση. Με την σκληρή δουλειά και αφοσίωση για περισσότερα από 40 χρόνια, κατάφερε να συγκαταλέγεται ανάμεσα στα καλύτερα και μεγαλύτερα συνεργεία αυτοκινήτων στην Κύπρο. 

Έχοντας κατά νου την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη, το συνεργείο πραγματοποίησε την επέκταση του και γίνονται συνεχώς αναβαθμίσεις στον χώρο.

Για ραντεβού και επικοινωνία μπορείτε να καλέσετε στο 96350642 ή να επικοινωνήσετε με το συνεργείο M. Vracimis & Son μέσω της σελίδας τους στο Facebook πατώντας ΕΔΩ