Παραλίμνι: Έρχονται οι... CASA DE ΠΕΛΛΕ για να κάνουν πανικό!

Με μια ευφυέστατη παρουσία, κινούμενη στο...πνεύμα των ημερών και του ντόρου που έχει δημιουργηθεί από τη γνωστή Ισπανική σειρά La Casa De Papel, θα παρελάσει στο μεγάλο Καρναβάλι Αμμοχώστου η Νεολαία Παραλιμνίου και αναμένεται να γίνει... χαμός!

Η Νεολαία Παραλιμνίου, λοιπόν, θα παρουσιαστεί ως LA CASA DE ΠΕΛΛΕ - παραφράζοντας έτσι τον τίτλο της δημφιλούς σειράς - και είναι έτοιμοι να...κλέψουν την παράσταση. 

Και μην ξεχνάτε: Το καρναβάλι Αμμοχώστου επιτρέπει στου καρναβαλιστές να επιλέξουν... όποιο θέμα τους εκφράζει!

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Όλοι οι τρελοί χωράμε σε ένα «σπίτι», ένα αλλιώτικο σπίτι! Το καρναβαλίστικο σπίτι της Νεολαίας Παραλιμνίου. Που έρχεται για να ταρακουνήσει για καλά – τα μυαλά μας!

Κι όμως, είναι γεγονός. Ο Μάρτης του 2019, έρχεται και μαζί του και οι χιλιάδες καρναβαλιστές της Επαρχίας Αμμοχώστου! Συγκεκριμένα, στις 10/3, αναμένεται για άλλη μια χρόνια, να γίνει το αδιανόητο. Και όπως πάντοτε άλλωστε, με τη Νεολαία Παραλιμνίου να πρωταγωνιστεί.

Κι ευτυχώς για μας – Σε ένα διαφορετικό καρναβάλι από τα κοινότυπα άλλων πόλεων. Στο καρναβάλι που μας αξίζει, όπου οι καρναβαλιστές επιτρέπεται να επιλέξουν το θέμα που τους εκφράζει. Έτσι, οι «La Casa de Πελλέ» ή για να ακριβολογούμε, «Το σπίτι των τρελών», έρχονται – στο μοναδικό καρναβάλι που τους επιτράπηκε να εισχωρήσουν – με μοναδικό στόχο πάντα να… «κλέψουν» την παράσταση!

Και φυσικά ποιοι θα ήταν οι ένοχοι; Οι συνήθεις ύποπτοι! Για αυτό, ελπίζουμε να έχετε ήδη αρχίσει τις προετοιμασίες για την μεγαλύτερη και πολυαναμενόμενη «κλοπή» διασκέδασης από τη Νεολαία Παραλιμνίου.

Όπως και κάθε χρόνο, σας προσκαλούμε σε ένα ξέφρενο πάρτι.

Όσοι κι όσες επιθυμούν να συμμετάσχουν στο μεγαλύτερο colpo groso του Αμμοχωστιανού Καρναβαλιού, καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή το αργότερο μέχρι και τις 15 Φεβρουαρίου.

Τιμές συμμετοχής:

Στολές για ενήλικες 35€
Παιδικές στολές 25€

Και μη ξεχνάτε ότι… “Hope is like dominos,once one falls the rest follow.”