Ο καιρός στην επ. Αμμοχώστου


Σήμερα, αρχικά, αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, με τα φαινόμενα πολύ σύντομα να περιορίζονται κυρίως στο ανατολικό μισό του νησιού. 

Σταδιακά ο καιρός σε αρκετές περιοχές θα καταστεί κυρίως αίθριος, παρόλο που νωρίς το απόγευμα, νοτίως του Τροόδους, τοπικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή. Στην ατμόσφαιρα πιθανό να παρατηρείται αραιή σκόνη κατά διαστήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και το απόγευμα στα νότια και ανατολικά παράλια νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι ταραγμένη. 

Η θερμοκρασία στην επαρχία Αμμοχώστου θα ανέλθει γύρω στους 21 βαθμούς. 

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ασθενείς 3 και τοπικά μέχρι μέτριοι 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. 

Η θερμοκρασία στην επαρχία Αμμοχώστου το βράδυ της Δευτέρας θα πέσει γύρω στους 11 βαθμούς. 

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ νωρίς το απόγευμα τοπικά αυξημένες νεφώσεις πιθανό να δώσουν μεμονωμένη βροχή στα νότια. Την Τετάρτη ο καιρός θα καταστεί σταδιακά κυρίως συννεφιασμένος από μέσες κυρίως νεφώσεις που αργότερα αναμένεται να δώσουν τοπικές βροχές. Την Πέμπτη αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες ενώ στην ατμόσφαιρα πιθανό να παρατηρείται αραιή σκόνη.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο την Τρίτη μη αξιόλογη μεταβολή την Τετάρτη και μικρή πτώση την Πέμπτη για να κυμανθεί λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.