Ο Χρίστος Ζαννέττος ο νεος Δήμαρχος Αγίας Νάπας!


Τον Χρίστο Ζαννέττου ανέδειξαν νικητή της εκλογικής μάχης οι κάτοικοι της Αγίας Νάπας, με την προσέλευση να είναι μεγάλη στα τέσσερα κέντρα. 

Στις κάλπες προσήλθαν 2.600 εκλογείς, ποσοστό που «αγγίζει» το 78%, ενώ οι δύο υποψήφιοι, Χρίστος Ζαννέττου και Αιμιλία Ευαγγέλου - Ξύδια, ψήφισαν με μια ώρα περίπου διαφορά.

Προτεραιότητά του η διατήρηση του brand name της Αγίας Νάπας

Όπως επανειλημμένα έχει δηλώσει ο κ. Ζαννέττου, προτεραιότητά του αναφορικά με το νομοσχέδιο μεταρρύθμισης είναι η θέση που εξ αρχής υιοθετήθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο της Αγίας Νάπας, η διεκδίκηση, δηλαδή, αυτόνομου Δήμου. Στην περίπτωση όπου αυτό καταστεί ανέφικτο, τότε αμέσως επόμενη επιδίωξη θα είναι η συνένωση με τον Δήμο Σωτήρας και την Κοινότητα Λιοπετρίου. Η βελτίωση της ποιότητας ζωής, η επέκταση της τουριστικής περιόδου αλλά και η αναβάθμιση του κέντρου της Αγίας Νάπας αποτελούν θέματα που βρίσκονται ψηλά στην ατζέντα του νέου Δημάρχου.

Πρώην Αντιδήμαρχος, νυν Δήμαρχος

Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου επί δεκατρία συναπτά έτη, και Αντιδήμαρχος τα τρία τελευταία έως την υπουργοποίηση του Γιάννη Καρούσου στο Μεταφορών, ο Χρίστος Ζαννέττου, ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για τις εκλογές της 12ης Ιανουαρίου στις 7 Δεκεμβρίου, με τη στήριξη των ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ, ΔΗΠΑ και του Κόμματος για τα ζώα. Στις τελευταίες εκλογές αναδείχθηκε πρώτος σε σταυρούς προτίμησης, συγκεντρώνοντας 451 ψήφους, στηριζόμενος από τον Δημοκρατικό Συναγερμό. 

Υπενθυμίζεται ο κ. Ζαννέττου διατελεί χρέη Δημάρχου για το καθορισμένο από το νόμο χρονικό διάστημα των σαράντα ημερών, ενώ τις επόμενες μέρες αναμένεται η επίσημη ανάληψη των καθηκόντων του.