Ο καιρός στην επ. Αμμοχώστου το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου


Η θερμοκρασία στην επαρχία θα ανέλθει γύρω στους 33 βαθμούς. 

Το Σάββατο, την Κυριακή και την Δευτέρα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο παροδικά, θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις.

Αναλυτικά η πρόγνωση:

Εποχική χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο παροδικά, θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά, μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και το απόγευμα τοπικά στα νότια και τα ανατολικά παράλια, μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, για να καταστεί σταδιακά μέχρι το απόγευμα, γενικά λίγο ταραγμένη.

 Η θερμοκρασία στην επαρχία Αμμοχώστου θα ανέλθει γύρω στους 33 βαθμούς. 

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος παρόλο που θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες χαμηλές νεφώσεις, κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και αργότερα τοπικά μέχρι βορειοανατολικοί, αρχικά ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά, γενικά λίγο ταραγμένη, για να καταστεί αργότερα ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

 Η θερμοκρασία στην επαρχία Αμμοχώστου το βράδυ της Παρασκευής θα πέσει γύρω στους 23 βαθμούς. 

Το Σάββατο, την Κυριακή και την Δευτέρα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο παροδικά, θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις.

Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, για να παραμείνει κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.