Ο καιρός στην επ. Αμμοχώστου για σήμερα και τις επόμενες ημέρες


Αίθριος θα είναι σήμερα ο καιρός με τη θερμοκρασία να ανέρχεται γύρω στους 27 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 23 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 26 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 19 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Από το μεσημέρι της Δευτέρας μέχρι και την Τρίτη, στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται παροδικά αραιή σκόνη.

Αναλυτικά το δελτίο καιρού

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Από το μεσημέρι της Δευτέρας μέχρι και την Τρίτη, στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται παροδικά αραιή σκόνη.
Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο από το μεσημέρι θα σχηματίζονται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, κυρίως στα ορεινά. Αργά το απόγευμα θα αρχίσουν να εμφανίζονται αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά μέχρι νοτιοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ και στα ανατολικά παράλια μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη.

Η θερμοκρασία στην επαρχία Αμμοχώστου θα ανέλθει γύρω στους 26 βαθμούς

Απόψε ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος από μέσες και ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά μέχρι βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. 

Η θερμοκρασία το βράδυ στην επ. Αμμοχώστου θα πέσει γύρω στους 15 βαθμούς. 

Το επόμενο τριήμερο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτύσσονται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, που την Τετάρτη είναι πιθανόν να δώσουν μεμονωμένη βροχή, κυρίως στα ορεινά.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή άνοδο μέχρι την Τρίτη, για να κυμανθεί κοντά ή και λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές. Την Τετάρτη η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.