Λούκας Πολυκάρπου: Φτωχός ο Χριστουγεννιάτικος διάκοσμος Δερύνειας


"Ο Δημότης μας έχει την ανάγκη να βιώσει στο δήμο του, στο "σπίτι" του το πνεύμα των Χριστουγέννων" αναφέρει σε post του στο Facebook o Δημοτικός Σύμβουλος Δερύνειας Λούκας Πολυκάρπου, σχετικά με το γεγονός ότι ο Χριστουγεννιάτικος Διάκοσμος είναι "φτωχός και άκομψος", όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο ίδιος.

Αυτούσιο το κείμενό του:

"Ο Χριστουγεννιάτικος Διάκοσμος του Δήμου Δερύνειας.

Ο Χριστουγεννιάτικος διάκοσμος στον Δήμο μας χρήζει βελτίωσης. Ο δημότης μας έχει την ανάγκη να βιώσει στο δήμο του, στο «σπίτι» του, το πνεύμα των Χριστουγέννων! Για να επιτευχθεί αυτό είναι αδιαμφισβήτητο ότι είναι απαραίτητος ένας ευπρεπής Χριστουγεννιάτικος διάκοσμος – ΔΕΝ αναφέρομαι σε κάτι το μεγαλειώδες, μιλώ για κάτι το οποίο να είναι τουλάχιστον κόσμιο! Λαμβάνουμε συνεχώς παράπονα από δημότες ότι ο Χριστουγεννιάτικος διάκοσμος είναι κάτι λιγότερο από φτωχός και άκομψος.
Δεν είναι σωστό οι Δημότες να πηγαίνουν συνεχώς εκτός για να νιώσουν Χριστούγεννα!
Κύριοι συνάδελφοι, δημοτικοί σύμβουλοι, αναφέρομαι σε εμάς τους δημοτικούς συμβούλους, είναι ευθύνη δική μας, να συναποφασίζουμε, να στηρίζουμε τα έργα τα οποία έχουν σκοπό την βελτίωση του δήμου μας.
Δεν πετυχαίνουμε τίποτα απολύτως αν το μόνο που κάνουμε είναι να ρίχνουμε ευθύνες στον Δήμαρχο και σε μερικά μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου. Αντιθέτως, το μόνο που κερδίζουμε είναι να διογκώνουμε το πρόβλημα!
Από εμάς εξαρτάται αν θα βελτιώσουμε το διάκοσμο μας! Γι’αυτό πρέπει άμεσα να εγκρίνουμε επιπρόσθετο κονδύλι για το σκοπό αυτό, και αυτήν την φορά δεν πρέπει να προβάλει κανένας από μας αντίσταση, γιατί τίποτα δεν γίνεται χωρίς χρηματική τροφοδοσία και ιδιαίτερα όταν πρόκειται για έναν ευπρεπή και καλαίσθητο διάκοσμο!
Έρχετε η Χριστουγενιατικη Λεωφόρος μας, και πρέπει να τη βιώσουμε στο έπακρο, φτάνει να παρθεί η σωστή απόφαση!

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την ανταπόκριση σας."