Λιοπέτρι: Συγκλονισμός για το θάνατο του Κοινοτάρχη


Ο θάνατος του Κοινοτάρχη Λιοπετρίου Κυριάκου Τρισόκκα, βύθισε στη θλίψη την κοινότητα, με το Κοινοτικό Συμβούλιο να αναφέρει σε ανακοίνωση, μεταξύ άλλων, ότι "διακρινόταν για την εργατικότητά του, το ήθος, την ευγένειά του την καλοσύνη του και την αγάπη του για όλο το κοσμο".

Διαβάστε αναλυτικά:

"Με βαθιά θλίψη και συγκλονισμό ανακοινώνουμε τον αδόκητο θάνατο του αγαπητού μας Κοινοτάρχη  ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΤΡΙΣΟΚΚΑ, ο οποίος απεβίωσε σήμερα Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2020  σε ηλικία 70 ετών.

Ο εκλιπών διετέλεσε για 26 χρόνια Κοινοτάρχης.  Διακρινόταν για την εργατικότητά του, το ήθος, την ευγένειά του την καλοσύνη του και την αγάπη του για όλο το κοσμο.  Ήταν παντρεμένος με τη Μαρία με την οποία απέκτησε δυο παιδιά.

Το Κοινοτικό Συμβούλιο Λιοπετριου αποφάσισε τα ακόλουθα:

1. Την αναστολή όλων των δραστηριοτήτων – εργασιών του Κοινοτικού Συμβουλίου  για αύριο Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου.

2. ΄Ολες οι σημαίες που βρίσκονται σε Κοινοτικα κτίρια και σε σημαντικά σημεία αναφοράς της Κοινότητας Λιοπετριου, θα κυματίζουν μεσίστιες για σαράντα μέρες.

3. Η κηδεία θα τελεστεί με κοινοτική δαπάνη.

4. Το Κοινοτικό Συμβούλιο και το προσωπικό εκφράζουν τα ειλικρινή συλλυπητήρια και την συμπαράστασή τους στην οικογένειά του.  

Αιωνία του η μνήμη. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Καλό ταξίδι αγαπημένε μας Πρόεδρε.  Καλό Παράδεισο.  Θα σε θυμόμαστε πάντα με αγάπη και θα ζεις πάντα στις καρδιές μας".