Λιοπέτρι: Έχει και παρελθόν ο «ληστής με την τρίαινα»

Είχε παρελθόν ο 20χρονος «ληστής με την τρίαινα» που το πρωί οδηγήθηκε στο Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου κι εναντίον του εκδόθηκε διάταγμα κράτησης για τρεις ημέρες.

Ο νεαρός 20 χρόνων από το Λιοπέτρι, ο οποίος φέρεται να παραδέχθηκε τη διάπραξη ληστείας με την απειλή τρίαινας ψαροντούφεκου, στις 0:400 χθες τα ξημερώματα σε κεντρικό φούρνο της κοινότητας του, ήταν γνωστός στις Διωκτικές Αρχές για υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών. Η σύλληψη του έγινε κατορθωτή από την Αστυνομία, όταν εξετάστηκε το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του φούρνου και αστυνομικοί αναγνώρισαν τον ύποπτο από τον σωματότυπο του.

Οι Αστυνομικοί τον εντόπισαν και τον οδήγησαν στο ΤΑΕ Αμμοχώστου για ανάκριση. Εκεί ο ύποπτος έδωσε θεληματική κατάθεση, όπου ομολόγησε τα πάντα, και παρέδωσε στους Αστυνομικούς τα ρούχα που φορούσε κατά τη ληστεία, δηλαδή τζιν παντελόνι και μαύρη μακρυμάνικη φανέλα, κουκούλα και γάντια.

Παρέδωσε επίσης την τρίαινα ψαροντούφεκου που κατούσε κατά την είσοδο του στο φούρνο. Παρέδωσε ακόμη και ποσό 75 ευρώ, το οποίο υπήρχε εντός του φακέλου που φέρεται να είχε αρπάξει από το συρτάρι που βρίσκεται κάτω από την ταμειακή μηχανή του φούρνου.