Λιοπέτρι: Έχασε τη μάχη η Στέλλα Παναγή 1 μήνα μετά το τροχαίο


Υπέκυψε 74χρονη που νοσηλευόταν σε Νοσοκομείο μετά από τροχαία σύγκρουση

Υπέκυψε χθες το βράδυ, η Στέλλα Κώστα Παναγή, 74 ετών, από το Λιοπέτρι, η οποία νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, μετά τον κρίσιμο τραυματισμό της σε τροχαία σύγκρουση, που συνέβη τον περασμένο Μάιο, στην επαρχία Αμμοχώστου. Η 74χρονη νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο από τις 22 Μαΐου, όταν και συνέβη το τροχαίο  δυστύχημα. Απεβίωσε λίγο μετά τις 8.00 το βράδυ της Κυριακής.

Το τροχαίο δυστύχημα συνέβη γύρω στις 6.00 το απόγευμα στις 22 Μαΐου, σε δρόμο εντός του χωριού Λιοπετρίου, όπου η 74χρονη οδηγούσε αυτοκίνητο, με συνεπιβάτες άλλες δύο γυναίκες ηλικίας 85 και 64 ετών. Σε σημείο του δρόμου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, αυτοκίνητο που οδηγούσε άντρας ηλικίας 23 ετών, συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο που οδηγούσε η 74χρονης, με αποτέλεσμα τον κρίσιμο τραυματισμό της.


Οι 85χρονη και 64χρονη τραυματίστηκαν σοβαρά και έτυχαν νοσηλείας, η 85χρονη σε ιδιωτική κλινική και η 64χρονη στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, από όπου έλαβαν εξιτήριο τις επόμενες μέρες, ενώ ο 23χρονος, που μετά το τροχαίο είχε μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, έτυχε των πρώτων βοηθειών και έλαβε εξιτήριο την ίδια μέρα.

Ο 23χρονος είχε υποβληθεί από μέλη της Αστυνομίας, σε έλεγχο οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλης με τελική ένδειξη 49μg% αντί μέχρι 22μg%, ενώ θετική ήταν και η ένδειξη σε προκαταρτικό έλεγχο οδήγησης υπό την επήρεια ναρκωτικών που επίσης είχε υποβληθεί. Αυτός αρνήθηκε να υποβληθεί σε τελικό ναρκοτεστ.

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη η τροχαία σύγκρουση διερευνά η Τροχαία Αμμοχώστου