Λιοπέτρι: Δίνει ξανά μεγάλη μάχη με τον καρκίνο ο 11χρονος Κυριάκος


Τη δεύτερη του μάχη με τον καρκίνο, δίνει o 11χρονος Κυριάκος Σπάου, από το Λιοπέτρι, ο οποίος λίγους μήνες αφότου χτύπησε το καμπανάκι της ελπίδας, στο Μακάρειο Νοσοκομείο, κερδίζοντας τη μάχη με την ασθένεια, καλείται και πάλι να την αντιμετωπίσει.

Ο μικρός Κυριάκος, είχε διαγνωστεί με όγκο στον εγκέφαλο, το Δεκέμβρη του 2020, όταν ήταν εννέα ετών. Μετά από ένα μεγάλο Γολγοθά που κλήθηκε να ανέβει σε μια τόσο τρυφερή ηλικία, κατάφερε να κερδίσει τη μάχη και τον περασμένο Νοέμβριο χτύπησε την καμπάνα του Παιδοογκολογικού, για να σημάνει το τέλος της δοκιμασίας του.

Τελικά, ο εντεκάχρονος σήμερα Κυριάκος, καλείται να αντιμετωπίσει ξανά τον καρκίνο και θα πρέπει να μεταβεί εκ νέου στη Γερμανία, για να ξεκινήσει εξιδεικευμένες θεραπείες.

Σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφέρεται ότι «σ’ αυτό τον αγώνα ο Κυριάκος δεν πρέπει να είναι μόνος του, αλλά όλοι μας να τον αγκαλιάσουμε σαν  δικό μας παιδί, να προσευχηθούμε γι’ αυτόν και ο καθένας ας συνεισφέρει ό,τι μπορεί για να διευκολυνθεί η μετάβαση της οικογένειας στη Γερμανία. Ο Κυριάκος μας θα νικήσει και πάλι!»

Όπως αναφέρει η ίδια δημοσίευση, «γίνονται εισφορές στο One Way Coffee Shop στη Σωτήρα. Οι Ακαδημίες του Αχυρώνα Λιοπετρίου πωλούν σούβλα και κλέφτικο 5 ευρώ τη μερίδα. Για παραγγελίες στα τηλέφωνα 99416148 και 99528362. Και τέλος γίνονται παραγγελίες  για μπρελόκ, εικόνες, φλιτζάνια και καπελάκια, όλα στη τιμή των 5 ευρώ. Για παραγγελίες, στέλνετε προσωπικό μήνυμα στο inbox του Handmade Creations by niki».