Λιοπέτρι: Διέρρηξε αγροικία, έκλεψε μηχανές και άφησε δαχτυλικά αποτυπώματα


Το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου εξέδωσε σήμερα διάταγμα κράτησης έξι ημερών, εναντίον άνδρα ηλικίας 37 ετών, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης αγροικίας και κλοπής που διαπράχθηκε μεταξύ 5- 6 Απριλίου στο Λιοπέτρι της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου.

Σύμφωνα με τον Στηβ Θεοδούλου, εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου, στις 6 Απριλίου καταγγέλθηκε από άνδρα ηλικίας 70 ετών, ότι διαρρήχθηκε η αγροικία που διαθέτει στο Λιοπέτρι και  κλάπηκαν τρεις μηχανές κοπής ξύλων και ένα μπόιλερ θερμοσίφωνα. Στη σκηνή μετέβησαν ανακριτές του ΤΑΕ Αμμοχώστου οι οποίοι παρέλαβαν διάφορα τεκμήρια, ενώ διενεργήθηκε και δακτυλοσκοπικός έλεγχος.

Πρόσθεσε ότι «από επιστημονικές εξετάσεις που διενεργήθηκαν, τα αποτυπώματα που εντοπίστηκαν στη σκηνή ταυτίστηκαν με αυτά άνδρα ηλικίας 37 ετών, με αποτέλεσμα να εκδοθεί δικαστικό ένταλμα σύλληψης του. Ο 37χρονος συνελήφθη χθες Τετάρτη 12 Απριλίου στη Λεμεσό και σήμερα οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου, το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης για έξι μέρες».

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου.