Δήμαρχος Αγίας Νάπας: Συζήτησε με Λέσχη Δικαιωμάτων Μοτοσικλετιστών



Ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας συζήτησε με την Παγκύπρια Λέσχη Δικαιωμάτων Μοτοσικλετιστών το θέμα της απαγόρευσης κυκλοφορίας διαφόρων τύπων οχημάτων.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου αναφέρεται ότι «η δημόσια διαβούλευση για λήψη μέτρων σχετικά με την κυκλοφορία διαφόρων τύπου οχημάτων, ειδικά τετράτροχων και μεγάλου κυβισμού μοτοσικλετών, στα δημοτικά όρια της Αγίας Νάπας, που εξαγγέλθηκε πρόσφατα, συζητήθηκε σε συνάντηση που είχαν την Παρασκευή ο Δήμαρχος Γιάννης Καρούσος με αντιπροσωπεία της Παγκύπριας Λέσχης Δικαιωμάτων Μοτοσικλετιστών Κύπρου».
 
Ο Δήμαρχος ενημέρωσε τον Πρόεδρο της Λέσχης Μάριο Κωνσταντινίδη και το μέλος της Μάριο Δημητρίου «για τα προβλήματα και τους κινδύνους που δημιουργούνται την καλοκαιρινή περίοδο από την αλόγιστη χρήση των συγκεκριμένων τύπων οχημάτων και για την αποφασιστικότητα του Δήμου να αντιμετωπίσει και να επιλύσει άμεσα τα συγκεκριμένα ζητήματα. Ταυτόχρονα επεσήμανε ότι αυτό καταδεικνύεται από την απόφασή του Δήμου να προβεί σε δημόσιο διάλογο με όλους εμπλεκόμενους φορείς».
 
Στην ανακοίνωση προστίθεται ότι «οι κ. Κωνσταντινίδης και Δημητρίου εξέφρασαν στον Δήμαρχο την αντίθεσή τους για την πιθανή απαγόρευση των τετράτροχων και μεγάλου κυβισμού μοτοσικλετών εντός των ορίων του Δήμου. Εξήγησαν μάλιστα τους λόγους για μη εφαρμογή του συγκεκριμένου μέτρου και εισηγήθηκαν εναλλακτικές λύσεις για αντιμετώπιση του προβλήματος όπως περισσότερη αστυνόμευση, πεζοδρομοποίηση ορισμένων  δρόμων και την τιμωρία όσων παρανομούν».
 
Ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας «εξέφρασε ευχαριστίες στους εκπροσώπους της Παγκύπριας Λέσχης Δικαιωμάτων Μοτοσικλετιστών Κύπρου για την κατανόηση που επέδειξαν στις θέσεις του Δήμου και για τις εισηγήσεις και προτάσεις που υπέβαλαν. Ταυτόχρονα διαβεβαίωσε ότι θα θέσει ενώπιον του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίας Νάπας προς συζήτηση τις ανησυχίες και τις εισηγήσεις τους».

 

Πηγή:ΚΥΠΕ