Κλειστοί δρόμοι σε Αγία Νάπα - Λιοπέτρι



Εργασίες που διεξάγονται στο οδικό δίκτυο σε διάφορες περιοχές, πιθανόν να δημιουργούν μικροπροβλήματα στην τροχαία κίνηση, με τους οδηγούς να καλούνται να είναι προσεκτικοί και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις και τα σήματα τροχαίας.

Μεταξύ των ωρών 08:30 – 17:00,  στον αυτοκινητόδρομο αεροδρόμιο Λάρνακας – Παραλίμνι από τον κυκλικό κόμβο Παλαιού Αεροδρομίου μέχρι τον κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς, θα εκτελούνται εργασίες κλαδέματος των θάμνων της κεντρικής νησίδας και των πρανών. Κατά τη διάρκεια των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά η μία λωρίδα κυκλοφορίας σε μήκος ενός χιλιομέτρου περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

Από τις 08:00 μέχρι και τις 18:30, τμήματα του δρόμου Αγία Νάπα – Μακρόνησος – Λιοπέτρι, από τον Ποταμό Λιοπετρίου μέχρι το τέλος του δρόμου στο Λιοπέτρι, θα παραμείνουν κλειστά για την τροχαία κίνηση λόγω εκτέλεσης οδικών έργων. Η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται μέσω παρακείμενων δρόμων και σε ορισμένα τμήματα στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας με τη χρήση συστήματος Stop & Go.