Κλειστά τα γραφεία Δήμου Σωτήρας μετά τον εντοπισμό περιστατικού κορωνοϊού


Κλειστά θα είναι σήμερα τα γραφεία του Δήμου Σωτήρας ύστερα από τον εντοπισμό επιβεβαιωμένου θετικού περιστατικού κορωνοϊού.


Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου αναφέρεται ότι «μετά από εντοπισμό επιβεβαιωμένου θετικού κρούσματος COVID-19 σε προσωπικό του Δήμου, τα γραφεία του Δήμου θα παραμείνουν κλειστά σήμερα Παρασκευή 16 Απριλίου 2021 για απολύμανση».

Προστίθεται ότι «μετά από εντοπισμό επιβεβαιωμένου θετικού κρούσματος σε συγγενικό άτομο ενός εκ του προσωπικού του Δήμου, το άτομο αυτό αυτοπεριορίστηκε από την πρώτη μέρα (Τετάρτη 14 Απριλίου 2021) με δική του πρωτοβουλία».

Ο Δήμος Σωτήρας «ακολουθεί όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα για τη διαχείριση των κρουσμάτων COVID-19 και οι πολίτες θα ενημερωθούν για την επαναλειτουργία των υπηρεσιών του το συντομότερο δυνατόν».

Ταυτόχρονα ο Δήμος «καλεί τους πολίτες να ολοκληρώνουν τις υποχρεώσεις τους ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου στο www.sotira.org.cy ενώ για επείγοντα θέματα μπορούν να επικοινωνούν με τους υπαλλήλους του Δήμου οι οποίοι θα εργάζονται με καθεστώς τηλεργασίας μέσω των κοινωνικών δικτύων του Δήμου».