Κέντρα Αναψυχής Αμμοχώστου: Κατατέθηκαν προτάσεις για τους τρόπους στήριξης


Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο τηλεδιάσκεψη του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής Αμμοχώστου (Σ.Ι.Κ.Α.Α.) μαζί με εκπροσώπους της Ο.Ε.Β. 

Στη τηλεδιάσκεψη κατατέθηκαν προτάσεις από τον ΣΙΚΑΑ για τους τρόπους στήριξης των Κέντρων Αναψυχής από την Κυβέρνηση και θέματα που αφορούν την επαναλειτουργία των κέντρων αναψυχής στο εγγύς μέλλον.

Συγκεκριμένα ο ΣΙΚΑΑ έθιξε τα θέματα που αφορούν την εποχιακή βάση λειτουργίας των κέντρων αναψυχής στην Επαρχία Αμμοχώστου, την εξάρτηση των κέντρων αναψυχής από τις αφίξεις τουριστών, τα λειτουργικά έξοδα, με κύρια σημεία το κόστος εργοδότησης, ενοικίων και ηλεκτρικού ρεύματος και τα προβλήματα που θα προκύψουν κατά την επαναλειτουργία των κέντρων αναψυχής, λαμβάνοντας υπόψη και την αναμενόμενη μείωση των τουριστικών αφίξεων.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα εποικοδομητικό κλίμα και ο ΣΙΚΑΑ έχει ήδη στείλει υπόμνημα προς την Ο.Ε.Β. με τις θέσεις αυτές.

Στη συνάντηση συμμετείχε επίσης και ο Διευθυντής της Τουριστικής, Εμπορικής και Βιομηχανικής Εταιρείας Αμμοχώστου (ΤΕΒΕΑ).

Αναμένουμε αύριο τις ανακοινώσεις του Υπουργικού Συμβουλίου σχετικά με το χρονοδιάγραμμα και τις προϋποθέσεις για επαναλειτουργία των επιχειρήσεων και αν χρειαστεί θα κάνουμε τις ανάλογες παρεμβάσεις και προτάσεις στα σημεία που αφορούν την λειτουργία των κέντρων αναψυχής.