Kapparis Taste Avenue: Θεατρικό musical “Φθινοπωρινή Πανσέληνος” με θέμα “Αγάπη και Έρωτας”.



Για 2η συνεχή χρονιά το Kapparis Taste Avenue (Karas Fish Tavern, kaliφι, Just Italian, Magazaki, Pig n whistle) διοργανώνει το θεατρικό musical “Φθινοπωρινή Πανσέληνος” με θέμα “Αγάπη και Έρωτας”.

Κορυφαίοι Ευρωπαίοι μουσικοί ενώνουν την καλλιτεχνική τους αύρα για να δημιουργήσουν ένα μοναδικό θέαμα. Η μία και μοναδική παράσταση θα δοθεί στο Αμφιθέατρο “Ξένιον”, απόψε, Σάββατο 12 Οκτωβρίου και ώρα 20:00.

Πέραν της καλλιτεχνικής φύσης της, η παράσταση έχει ενημερωτικές και φιλανθρωπικές πτυχές αφού ο Οκτώβριος είναι ο μήνας παγκόσμιας ενημέρωσης για τον καρκίκο του μαστού. Για τον λόγο αυτό, όλα τα καθαρά έσοδα της παράστασης θα δοθούν στον Παγκύπριο Σύνδεσμο Καρκινοπαθών και Φίλων (ΠΑΣΥΚΑΦ) και το Κέντρο Προσφοράς και Αγάπης (ΚΕΠΑ).

Σύντομη περιγραφή:

Η παράσταση συντελείται από διεθνείς καλλιτέχνες και ηθοποιούς που θα παρουσιάσουν ιστορίες αγάπης με άριες από ευρέως γνωστές όπερες όπως οι Traviata, Tosca, Carmen και Madama Buttterfly, αλλά και μιούζικαλς όπως τα West Side Story, The Merry Widow, Wiener Blut, και Phantom of the Opera.

Σκηνοθετεί ο Ιταλός Paolo Baiocco. Πρωταγωνιστούν η Κύπρια soprano Μαρία Παπαιωάννου, ο Ιταλός τενόρος David Sotgiu, μαθήτης του Luciano Pavarotti και ο Κύπριος ηθοποιός Χάρης Αριστίδου. Συμμετέχουν: Νίκος Μυλωνάς (τραγούδι), Ειρήνη Κακόγιαννη (ηθοποιός), Νεοκλής Νεοφυτίδης (πιάνο, ενορχηστρώσεις κομματιών), Κωνσταντίνος Μακαρίτης (φλάουτο), Νίκος Πίττας (βιολί), Ευγενία Καραπατάκι (τσέλο), Μαρία Κραμβί (κρουστά), Κώστας Πετρίδης (ακορντεόν), και η χορωδία “Venere” (Αντώνης Χριστοφόρου, Μέλπω Καλογήρου, Άκης Καλογήρου, Ιάκωβος Καντούνας, Χριστίνα Κρασίδου, Ευγένιος Μυλωνάς, Νίκος Μυλωνάς, Μαίρη Παναγιώτου, Πωλίνα Παναγιώτου, Άννα Παναγιώτου, Λουκία Πετρίδη και Ρόμπερτ Σαλονικιός)

Tα εισιτήρια θα προπωλούνται στα ακόλουθα σημεία

1) Xenion High School
2) ΠΑΣΥΚΑΦ
3) ΚΕΠΑ
4) Senso cafe
5) Κaliφi
6) Just Italian
7) Karas Fish Tavern
8)Pig n Whistle
9) Magazaki

10) Fabricca coffee n' bites

Τηλέφωνο επικοινωνιάς: 99641264

Χορηγοί Επικοινωνίας:

Περιοδικό “Vantage”

Ραδιοφωνικός Σταθμός “Politia FM 106.7”

“Nea Ammochostos", "Famagusta News”