Κάππαρης: Επιτέθηκε σε αστυνομικούς που προσπάθησαν να τον συλλάβουν


Επίθεση εναντίον αστυνομικών που επιχείρησαν να τον συλλάβουν, εξαπέλυσε 44χρονος Ρουμάνος, ο οποίος εντοπίστηκε μεθυσμένος, στον Κάππαρη.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 23:00, μέλη της δύναμης ανταποκρίθηκαν σε καταγγελία, η οποία αφορούσε ανησυχία που προκαλούσε άγνωστο πρόσωπο το οποίο βρισκόταν μέσα σε ακινητοποιημένο αυτοκίνητο, στην περιοχή Κάππαρη.

Με την άφιξη των μελών της Αστυνομίας, εντοπίστηκε το όχημα, με τα φώτα πορείας αναμμένα και στην θέση του οδηγού καθόταν 44χρονος από την Ρουμανία. Όπως διαπιστώθηκε ο τόπος διαμονής ήταν άγνωστος. Διαπιστώθηκε επίσης, ότι ο 44χρονος τελούσε υπό την επήρεια αλκοόλ και έλεγε διάφορες ασυναρτησίες.

Οι αστυνομικοί του ζήτησαν να υποβληθεί σε προκαταρκτικό έλεγχο αλκοόλης με αποτέλεσμα ο 44χρονος να εξέλθει του οχήματος του και να αρχίσει να φωνάζει, αρνούμενος να υποβληθεί σε έλεγχο προκαλώντας ανησυχία και διασάλευση της ειρήνης. Αμέσως συνελήφθη για τα αυτόφωρα της μέθης, ανησυχίας, διασάλευσης της ειρήνης, άρνησης παροχής δείγματος για προκαταρκτική εξέταση αλκοόλης και του αδικήματος αλήτες και περιπλανώμενοι.

Κατά την σύλληψη προέβαλε αντίσταση και επιτέθηκε σε αστυνομικό σπρώχνοντας τον αρχικά με τα χέρια του στο στήθος και ακολούθως τραβώντας του τα χέρια του για να αποφύγει την σύλληψη.

Αφού συνελήφθη, άρχισε να εξυβρίζει και να απειλεί τους αστυνομικούς με αποτέλεσμα να συλληφθεί και για τα αδικήματα της δημόσιας εξύβρισης και απειλής. Ο αστυνομικός σταθμός Παραλιμνίου διερευνά.