Αγία Νάπα: "Κεραυνοί" Μάριου Βάσου κατά Αρχηγού για τους μοτοσικλετιστές


Σφοδρές είναι οι αντιδράσεις των μοτοσικλετιστών σχετικά με το διάταγμα  της Αστυνομίας για απαγόρευση κυκλοφορίας μεγάλου κυβισμού μοτοσικλετιστών σε συγκεκριμένους δρόμους σε συγκεκριμένες μέρες και ώρες θεωρώντας πως... έτσι θα λυθεί το πρόβλημα της οχληρίας, ιδιαίτερα κατά τις μεταμεσονύχτιες ώρες. 

Το neAmmochostos επικοινώνησε με τον μοτοσικλετιστή και Δημοτικό Σύμβουλο Αγίας Νάπας, Μάριο Βάσου,  αναφορικά με το πιο πάνω θέμα, και εξέφρασε την απογοήτευσή του, λέγοντας πως θα βρεθεί κι εκείνος στο Προεδρικό στις 29 Αυγούστου για να διαμαρτυρηθει μαζί με τους υπόλοιπους μοτοσικλετιστές, ενώ ρίχνει τα πυρά του προς τον αρχηγό της Αστυνομίας.


Αρχικά ο κ. Βάσου ανέφερε: "ζήσαμε να το ακούσουμε κι αυτό! Απαγόρευση κυκλοφορίας μοτοσικλέτας!

Ο αρχηγός της Αστυνομίας  παρά να βγαίνει και να ανακοινώνει την απαγόρευση της μοτοσικλέτας, θα ήταν καλύτερα να κάνει σωστά τη δουλειά του.

Και τι εννοώ; Να υπάρχει περισσότερη αστυνόμευση στους συγκεκριμένους δρόμους που έβαλαν τις απαγορεύσεις και όταν τους παίρνει ο κόσμος τηλέφωνο (σ.σ τους αστυνομικούς) να πηγαίνουν έγκαιρα! Η Αστυνομία να μην κρύβεται στους θάμνους και στις στροφές με σβηστούς φάρους, και με τα  αυτοκίνητα τους κρυμμένα, αψηφώντας τους κινδύνους που ελλοχεύουν! Κι όλα αυτα  για να... εκδίδονται εξώδικα". 

Συνεχίζοντας ο κ. Βάσου τονίζει με νόημα: "Έκαναν την Αστυνομία... επιχείρηση. Έγνοια τους ειναι ποσους θα γράψουν κάθε μέρα! Για ολα αυτα δεν φταίνε οι αστυνομικοί αλλά το σύστημα!

Είμαστε πλέον στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Είναι καιρός να εκσυγχρονιστεί η Αστυνομία και επιτέλους οι αστυνομικοί να συμπεριφέρονται σαν Ευρωπαίοι και να πράττουν σαν Ευρωπαίοι. Τότε θα μειωθούν και τα ατυχήματα και τα θανατηφόρα!"

Ανέφερε επίσης ότι "καλό θα ηταν να διορθώσει ο Αρχηγός τα κενά που υπάρχουν στην  Αστυνομία, τα λάθη του συστηματος  και μετά να παίρνει αποφασεις για άσκοπες αλλαγές, κυρίως σ΄ αυτη την κρισιμη περιοδο που περνα η Κυπρος"! 

Τέλος ο κ. Βάσου τονίζει ότι θα βρεθεί με τους υπόλοιπους μοτοσικλετιστές στη διαδήλωση που θα πραγματοποιηθεί έξω από το Προεδρικό, στις 29 Αυγούστου.

neammochostos.com