Καμίνι αύριο η επ. Αμμοχώστου - Διαβάστε τον καιρό


Κόκκινο θα χτυπήσει αύριο ο υδράργυρος, αφού σύμφωνα με τη Μετεωρολογική Υπηρεσία, το θερμόμετρο θα αγγίξει τους 46 βαθμούς Κελσίου.

Σύμφωνα με την πρόβλεψη της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, εποχική χαμηλή πίεση και θερμή αέρια μάζα επηρεάζουν την περιοχή.

Το απόγευμα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, τοπικά όμως είναι πιθανό να σχηματιστεί αραιή ομίχλη ή και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα καταστούν σταδιακά βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και παροδικά στα δυτικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, αλλά στα δυτικά λίγο ταραγμένη.

Η θερμοκρασία στην επ. Αμμοχώστου το βράδυ θα πέσει γύρω στους 26 βαθμούς και στους 25 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. 

Η θερμοκρασία στην επ. Αμμοχώστου την Παρασκευή θα ανέλθει στους 40 βαθμούς.

Το Σάββατο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά πτώση παραμένοντας όμως πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές, τουλάχιστον στο εσωτερικό και στα ορεινά.

Την Κυριακή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά πτώση παραμένοντας όμως πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές, τουλάχιστον στο εσωτερικό και στα ορεινά.

Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία  θα σημειώσει σταδιακά πτώση παραμένοντας όμως πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές, τουλάχιστον στο εσωτερικό και στα ορεινά.