Καβο Γκρέκο: Έτρεχε υπερβολικά προσπαθησε να διαφύγει αλλα τελικά συνελήφθη

Έτρεχε υπερβολικά στο δρομο Κάβο Γκρέκο - Αγίας Νάπας και προσπάθησε να διαφύγει της Αστυνομίας όταν του εγινε σήμα να σταματήσει... Τελικά ανακόπηκε και οδηγήθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Αγίας Νάπας. 

Συγκεκριμένα, οπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Αστυνομία, γύρω στις 8.40 χθες βράδυ, μέλη της Τροχαίας Αμμοχώστου, εντόπισαν όχημα να κινείται με ταχύτητα 103ΧΑΩ αντί 65ΧΑΩ στο δρόμο Κάβο Γκρέκο – Αγίας Νάπας. Έγινε σήμα στον οδηγό να σταματήσει, ωστόσο ανέπτυξε ταχύτητα και εισήλθε σε χωματόδρομο, όπου και ανακόπηκε στη συνέχεια. 

Όπως διαπιστώθηκε, ο οδηγός είναι 35χρονος και οδηγούσε χωρίς πιστοποιητικό ασφάλειας, χωρίς άδεια κυκλοφορίας και χωρίς πιστοποιητικό καταλληλότητας. Τόσο ο 35χρονος όσο και το όχημά του, οδηγήθηκαν στον Αστυνομικό Σταθμό Αγίας Νάπας, ο οποίος ανέλαβε τη διερεύνηση της υπόθεσης. 

Να σημειωθεί ότι, κατά τη διάρκεια της εβδομαδιαίας παγκύπριας εκστρατείας που πραγματοποιήθηκε μεταξύ των ημερομηνιών 11-17 Φεβρουαρίου, 2019, για οδήγηση με υπερβολική ταχύτητα, καταγγέλθηκαν 3,453 οδηγοί για το εν λόγω αδίκημα.