Κάβο Γκρέκο-Αποκαλυπτικό Φωτορεπορτάζ Ν.Α: Καρέ-καρέ η ανέλκυση του οχήματος από τη θάλασσα

Ένα από τα πιο σοκαριστικά γεγονότα που έχουν συμβεί ποτέ στην επαρχία Αμμοχώστου ήταν η βουτιά θανάτου που έκανε γυναίκα (ηθελημένα η μη,εξετάζεται) με το αυτοκίνητο στη θάλασσα του Κάβο Γκρέκο! 


ΝΕΑ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ: ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΗ ΝΟΥΜΕΡΟ 1 ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ΣΤΟ INSTAGRAM!


Τα αίτια του τραγικού αυτού ατυχήματος διερευνώνται, ενώ πολλές απαντήσεις αναμένεται να δοθούν στη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού της άτυχης κοπέλας, που θα διενεργηθεί αύριο Παρασκευή.

Νεότερες πληροφορίες, πάντως, ενισχύουν τις φήμες που λένε ότι η σορός που εντοπίστηκε ανήκει σε αλλοδαπή γυναίκα που διαμένει μόνιμα στη Λευκωσία, χωρίς, βεβαίως,οι πληροφορίες αυτές να βγαίνουν από επίσημα χείλη. Κάτι που αναμένεται να πράξει η αστυνομία μόλις πραγματοποιηθούν οι απαραίτητες εξετάσεις.

Πάντως το neAmmochostos, εκτός του ότι μετέδωσε την είδηση έγκαιρα και έγκυρα, μετέφερε σε προηγούμενο ρεπορτάζ και τις πιο αποκαλυπτικές εικόνες από το σημείο του συμβάντος. 

Σ' αυτό το κείμενο θα σας παρουσιάσουμε επίσης καρέ καρέ την ανέλκυση του οχήματος από τη θάλασσα, στο οποίο, να σημειωθεί, βρισκόταν και η σορός της άτυχης κοπέλας!

Δείτε το αποκαλυπτικό φωτορεπορτάζ του N.A:

Φωτορεπορτάζ: Λευτέρης Ττάκκας


ΝΕΑ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ: ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΗ ΝΟΥΜΕΡΟ 1 ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ΣΤΟ INSTAGRAM!