Η μαύρη λίστα του 2021: 39 συνάνθρωποι μας έφυγαν σε 38 θανατηφόρα – Το ένα στην επ. Αμμοχώστου


Άλλο ένα πρόσωπο υπέκυψε στα τραύματα του χθες μετά από θανατηφόρο δυστύχημα που συνέβη σε οδική σύγκρουση στην επαρχία Λεμεσού, στις 6 Νοεμβρίου 2021. Πρόκειται για τον 50χρονο Άγγελο Δημοσθένους, σύμφωνα με τη χθεσινή ενημέρωση από την Αστυνομία.

Ως εκ τούτου η μαύρη λίστα των νεκρών από θανατηφόρες οδικές συγκρούσεις μακραίνει ακόμα παραπάνω. Μέχρι σήμερα, 18/11/21, σύμφωνα με στοιχεία από την Αστυνομία, έχουν αφήσει την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο συνολικά 39 συνάνθρωποί μας σε 38 θανατηφόρα δυστυχήματα.

Αξίζει ν’ αναφερθεί ότι την αντίστοιχη περσινή περίοδο, 40 πρόσωπα πέθαναν σε 40 θανατηφόρες οδικές συγκρούσεις.

Το 2019 σε 43 τροχαία δυστυχήματα, «έφυγαν» 43 συνάνθρωποί μας, μέχρι τις 18/11.

Τα στοιχεία μέχρι 30/06/21

Σε στοιχεία που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα της Αστυνομίας, φαίνεται ότι η πόλη με τα περισσότερα τροχαία δυστυχήματα, μέχρι την 30η Ιουνίου του τρέχοντος έτους ήταν η Λευκωσία με επτά νεκρούς.

Ακολουθούσε η Λεμεσός με τρεις νεκρούς, Λάρνακα και Πάφος με δύο νεκρούς, ενώ από ένα νεκρό κατέγραφαν οι επαρχίες Αμμοχώστου και Μόρφου.

Από τους 16 νεκρούς που είχαν καταγραφεί μέχρι την 30η Ιουνίου 2021, οι δύο ήταν πεζοί, οι πέντε οδηγοί αυτοκινήτων, οι δύο επιβάτες αυτοκινήτων, 6 μοτοσικλετιστές, καθώς και ένας επιβάτης μοτοσυκλέτας.

Ασφαλώς τα εν λόγω στοιχεία έχουν διαφοροποιηθεί από την 1η Ιουλίου μέχρι σήμερα και αναμένονται πλέον τα επικαιροποιημένα στοιχεία από την Αστυνομία.