Η Κύπρος αναμένει να υποδεχθεί τις σορούς των δύο φοιτητών


Τραγικές είναι οι στιγμές που ζουν οι οικογένειες του 23χρονου Κυπριανού Παπαϊωάννου από το Αυγόρου και της 24χρονης Αναστασίας Αδαμίδου από την Πάφο. Οι δύο Κύπριοι φοιτητές ξεψύχησαν κατά την πολύνεκρη τραγωδία στα Τέμπη, βυθίζοντας ολόκληρη την Κύπρο στο πένθος.

Φίλοι, συγγενείς και απλοί πολίτες κατέκλυσαν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με μηνύματα και φωτογραφίες συμπαράστασης προς τις οικογένειες τους, τιμώντας έτσι την μνήμη των δύο αδικοχαμένων Κύπριων φοιτητών.

Την ίδια ώρα σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία επαναπατρισμού των σορών του Κυπριανού και της Αναστασίας. Μια διαδικασία, ωστόσο, με εμπόδια, καθώς σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Alpha Κύπρου, ο απεσταλμενός δημοσιογράφος Γιώργος Χρυσάνθου, παραμένει αβέβαιο το πότε θα φθάσουν στη Κύπρο οι δύο σοροί.  

Όπως είπε προκύπτουν ιατροδικαστικά ζητήματα και εκκρεμότητες που θα πρέπει να επιλυθούν έτσι ώστε να δοθούν στις οικογένειες οι σοροί τόσο των δύο Κύπριων φοιτητών όσο στις οικογένειες πολλών άλλων θυμάτων της ανείπωτης τραγωδίας.

Η οικογένεια του Κυπριανού βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στο Νοσοκομείο της Λάρισας και ενημερώθηκε από τους ιατροδικαστικές. Στο πλαίσιο αυτό οι νοσηλευτές του νοσοκομείου παρέδωσαν στον πατέρα του Κυπριανού, τον σταυρό και την βέρα των αρραβώνων, που φορούσε στο μοιραίο ταξίδι.

.

ΠΗΓΗ: alphanews.Live