Η επ. Αμμοχώστου την μεγαλύτερη επισκεψιμότητα


Αυξημένη είναι η τουριστική κίνηση τόσο στις παραλιακές πόλεις όσο και στις ορεινές περιοχές της Κύπρου ενόψει 15Αυγουστου.

Μιλώντας στο SigmaLive ο Γενικός Διευθυντής του ΠΑΣΥΞΕ, Φιλόκυπρος Ρουσουνίδης, ανέφερε ότι η πληρότητα των ξενοδοχείων το τριήμερο του 15Αυγουστου έχει φτάσει στο 90%.

«Είναι κάτι που καταδεικνύει ότι ήταν και παραμένει η κορύφωση στις επιλογές των τουριστών από εξωτερικό αλλά και των συμπολιτών μας» ανέφερε ο κος Ρουσουνίδης.

Συμπλήρωσε ότι πληρότητα παρουσιάζουν και τα ορεινά και αυτό είναι κάτι που τους ευχαριστεί ιδιαίτερα γιατί όπως φαίνεται ο κόσμος έχει αγκαλιάσει τις επενδύσεις και τις αναπτύξεις που γίνονται στις ορεινές περιοχές της Κύπρου.

Διευκρίνισε ότι την τιμητική τους έχουν οι παραλιακές πόλεις με πρώτη την Ελεύθερη Αμμόχωστο, μετά την Πάφο, τη Λεμεσό, τη Λάρνακα και μετά είναι οι ορεινές περιοχές.

Σύμφωνα με τον κ. Ρουσουνίδη οι ορεινές περιοχές που έχουν την μεγαλύτερη επισκεψιμότητα είναι οι Πλάτρες, η Κακοπετριά, ο Καλοπαναγιώτης, το Όμοδος, ο Αγρός αλλά όπως εξήγησε και άλλα χωριά φαίνεται να έχουν σημαντική κινητικότητα.