ΓΝ Αμμοχώστου: Σοβαρές καταγγελίες από Κυπρή - "Μπαίνουν στο Νοσοκομείο με... μεσο"


Αποχωρεί "πυροβολώντας" από το Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου και από τη θέση του ως συντονιστής του Νοσοκομείου Αναφοράς ο Δρ. Χρήστος Κυπρής, ο οποίος κατέρχεται ως υποψήφιος με το ΑΚΕΛ στις βουλευτικές εκλογές Μαΐου. 

Σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Δρ. Κυπρής αποχαιρετά την ομάδα του και δηλώνει:

"Δεν θα με ξαναδείτε στο νοσοκομείο σας. Εγώ δεν πρόκειται να γίνει μέρος κανενός συστήματος που βασίζεται στην ψευτιά, κλεψιά και την αδικία. Δεν μπορώ να μιλήσω τώρα ανοιχτά διότι θα κατηγορηθω ότι κάνω προεκλογική."

Σημειώνει ότι θα συνεχίσει να μάχεται κατά της πανδημίας στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας και θα συνεχίσει τον παγκύπριο συντονισμό των εισαγωγών ασθενών.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα AlphaNewsLive ο Δρ. Κυπρής και κληθείς να εξηγήσει σε τι αναφέρεται είπε:

"Δεν μπορώ να βλέπω αυτή την αδικία που γίνεται σε αρρώστους, δηλαδή κάποιοι συγγενείς να μπαίνουν επειδή γνωρίζουν κάποια άτομα ή ανήκουν σε πολιτικές παρατάξεις, επειδή έχουν μέσο. Αυτός είναι ο λόγος που παραιτούμαι από το Νοσοκομείο της Αμμοχώστου, ξέρω ότι έγινε, ήμουν παρών. Είναι κάτι που δεν μου αρέσει και δεν μπορώ να το δεχθώ."

Ξεκαθάρισε επίσης ότι δεν προβαίνει σε περαιτέρω σχόλια γιατί δεν θέλει να διασυνδεθεί η κίνησή του με την υποψηφιότητά του με το ΑΚΕΛ.

Όπως ανέφερε, ο ίδιος ζήτησε τη μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, στην καινούργια μονάδα Covid ώστε να βοηθήσει στην αναβάθμισή του.