ΦΡΕΝΑΡΟΣ: Στην λεωφόρο Κάβο Γκρέκο άφησε την τελευταία του πνοή ο άτυχος 22χρονος


Επιμέλεια: Λουκάς Φέσιας-alphanews.live


Πατέρας ενός ανήλικου κοριτσιού ηλικίας μόλις 14 μηνών, ήταν ο άτυχος μοτοσικλετιστής Αντρέας Αντρέου από το Φρέναρος, ο οποίος άφησε χθες γύρω στις 8 το βράδυ την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο.


Η θανατηφόρα σύγκρουση συνέβη στη λεωφόρο Κάβο Γκρέκο, όταν 23 οδηγός αυτοκινήτου από το Πακιστάν, μαζί με άλλους τρείς συνεπιβάτες και με κατεύθυνση προς τον Πρωταρά, συγκρούστηκε πλευρικά με την μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο άτυχος Αντρέου, με κατεύθυνση προς την Αγία Νάπα.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου Αντρέας Κωνσταντίνου ανέφερε ότι η σύγκρουση ήταν βίαια, με αποτέλεσμα ο 22χρονος να συρθεί στο οδόστρωμα και να εγκλωβιστεί σε δέντρο. Για τον απεγκλωβισμό του μάλιστα, κλήθηκαν μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Ο νεαρός διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου όπου διαπιστηκε ο θάνατος του.


Από εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι ο 22χρονος μοτοσικλετιστής δεν έφερε κράνος ασφαλείας και δεν ήταν κάτοχος άδειας οδηγού μοτοσικλέτας. Ο 23χρονος οδηγός του αυτοκινήτου υποβλήθηκε σε άλκοτεστ και νάρκοτεστ, με μηδενική ένδειξη.



Μέλη της Αστυνομίας που έσπευσαν στη σκηνή, περισυνέλεξαν τεκμήρια για να διαπιστωθούν τα αίτια του δυστυχήματος, μεταξύ των οποίων, ένα τσαντάκι μέσης. Φως στα αίτια θανάτου του άτυχου 22χρονου αναμένεται να ρίξει η νενομισμένη νεκροτομή που θα διενεργηθεί στη σορό του.