Επ.ΝΕΔΗΣΥ Αμμοχώστου:"Μεγαλείο ανθρωπιάς"

Το δικό του μήνυμα έστειλε ο Επαρχιακός της ΝΕΔΗΣΥ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ,κ.Κλεάνθης Κουτσόφτας , στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης,μετά την συγκινιτική στήριξη των συμπατριωτών μας στους πληγέντες της πυρκαγιάς.

Αυτούσια η δήλωση

"Τα γραφεία της Νε.Δη.Συ Αμμοχώστου πλημμύρισαν από αγάπη, συμπόνια και αλληλεγγύη για την μάνα Ελλάδα .Μέσα σε 72 ώρες ολοκληρώθηκε η συλλογή και το πακετάρισμα τροφίμων, φαρμάκων και ρούχων. Σήμερα στις 18:30 θα παραδοθούν στην συντονιστική ομάδα του Κ.Ε.Π.Α που κατείχε το συντονιστικό ρόλο στην Επαρχία Αμμοχώστου.

 Ως επαρχιακός της Νε.Δη.Συ θα ήθελα να ευχαριστήσω το κόσμο που ευαισθητοποιήθηκε και αγκάλιασε αυτή την προσπάθεια αλλά ταυτόχρονα να ευχαριστήσω και τον επιχειρηματικό κόσμο της Επαρχίας που συνέβαλε στην ολοκλήρωση της μεγάλης συλλογής για την βοήθεια των πληγέντων στην Ελλάδα.  (Evalena Beach Hotel, Best Buy, Yianna Marie Ltd ,Pinias Tavern, Nissi Beach Hotel, Eden Square, Υπεραγορά ΚΟΚΚΙΝΟΣ, Windmills Hotel, Cartel Cocktail Bar, Smart Supermarket)

 Υ.γ Συγχαρητήρια σε όλους τους Εθελοντές που επέδειξαν μεγαλείο της ανθρωπιάς στο δοκιμαζόμενο ελληνικό λαό. «Στάχτη κι αν γίνει κάθε της γης σου σπιθαμή, των Ελλήνων η ψυχή θα ‘ναι πάντα ζωντανή» ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ ΜΑΝΑ ΕΛΛΑΣ"