Επ. Αμμοχώστου: Τα επτά σημεία δειγματοληψίας για σήμερα Σάββατο


Συνεχίζεται σήμερα Σάββατο το δωρεάν πρόγραμμα ελέγχου για κορωνοϊό με rapid tests αντιγόνου των εργαζομένων, ενώ ταυτόχρονα διενεργείται το πρόγραμμα ελέγχου του γενικού πληθυσμού.

Στη πόλη και επαρχία Λάρνακας θα λειτουργήσουν σήμερα δώδεκα σημεία δειγματοληψίας και επτά στην επαρχία Αμμοχώστου.

Συγκεκριμένα στη Λάρνακα από τις 08.30 το πρωί μέχρι τις 18.00 το βράδυ θα λειτουργήσουν σημεία στο Πολιτιστικό Κέντρο «Αγίου Γεωργίου Κοντού», στο Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας, στην εκκλησία Αποστόλου Βαρνάβα (περιοχή Κρασιά), στην Αίθουσα Πνευματικού Κέντρου «Αγίου Σάββα» στα Λειβάδια, στην Εκκλησία Τιμίου Προδρόμου (καινούργια εκκλησία) στη Δρομολαξιά και στο Οίκημα Σωματείου «Ομόνοιας Αραδίππου» στην  Αραδίππου.

Από τις 08.30 το πρωί μέχρι τη 13.00  το μεσημέρι σημεία δειγματοληψίας θα λειτουργήσουν στο Οίκημα του παλαιού Παντοπωλείου στην Ξυλοτύμπου, στο Κοινοτικό Συμβούλιο Σκαρίνου, στο παλαιό Κοινοτικό Συμβούλιο Ορόκλινης (Οδός Αρμονίας 1).

Από τη 13.30 το μεσημέρι μέχρι τις 18.00 το απόγευμα θα λειτουργήσουν σημεία δειγματοληψίας στο Κοινοτικό Συμβούλιο Ορμήδειας, στο Δημοτικό Μέγαρο Αθηένου (στεγασμένος χώρος στάθμευσης) και στο Κοινοτικό Ιατρείο Κόρνου.

Στην επαρχία Αμμοχώστου σημεία δειγματοληψίας θα λειτουργήσουν από τις 08.30 το πρωί μέχρι τις 18.00 το απόγευμα, στο Πνευματικό Κέντρο του Μητροπολιτικού Ναού Παραλιμνίου, από τις 08.30 το πρωί μέχρι τη 13.00 το μεσημέρι στο Σωματείο «Ονήσιλλος» στη Σωτήρα, στη Λέσχη Ηλικιωμένων Αυγόρου και στο Κοινοτικό Συμβούλιο Φρενάρους.

Ακόμα από τη 13.30 το μεσημέρι μέχρι τις 18.00 το απόγευμα θα λειτουργήσουν σημεία δειγματοληψίας  στην εκκλησία Αγίας Νάπας στην Αγία Νάπα, στα Εθνικόφρονα Σωματεία Λιοπετρίου και στο Κέντρο Ενηλίκων Δερύνειας.

 

Eμβολιασμοί

Στο μεταξύ αύριο Κυριακή θα γίνει εμβολιασμός στο Αγροτικό Υγειονομικό Κέντρο Σαλαμιούς μετά από σχετικό προγραμματισμό του Υπουργείου Υγείας για τον περιφερειακό εμβολιασμό των ηλικιωμένων της περιοχής.

Οι εμβολιασμοί στη ΓΝ Πάφου συνεχίζονται κανονικά για την  ηλικιακή ομάδα άνω των 83 ετών.

Επιπρόσθετα  τις μέρες της Τετάρτης, Πέμπτης και Παρασκευής γίνονται τα rapid test στο Νοσοκομείο Πάφου για το προσωπικό.

Πηγή: ΚΥΠΕ