Επ. Αμμοχώστου: Σε εξέλιξη εργασίες σε δρόμους - Διαβάστε σε ποια σημεία


Σε εξέλιξη βρίσκονται αρκετές εργασίες στο οδικό δίκτυο, με την Αστυνομία να εφιστά την προσοχή στο κοινό και να ζητά υπομονή από τους πολίτες, που διακινούνται στους συγκεκριμένους δρόμους.

Στον αυτοκινητόδρομο Αεροδρομίου Λάρνακας-Παραλιμνίου, μέχρι τις 30/04/2021, μεταξύ των ωρών 08:00 – 14:30, θα διεξάγονται καθημερινά, εκτός Σαββατοκύριακων, εργασίες κλαδέματος των δέντρων από το Τμήμα Δασών. Κατά τη διάρκεια των εργασιών, τμήμα του ερείσματος του αυτοκινητοδρόμου από τον κυκλικό κόμβο Αεροδρομίου Λάρνακας μέχρι τον κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς και από τις δύο κατευθύνσεις εναλλάξ, θα κλείνει τμηματικά σε μήκος 300μ. ανά φορά.

Επίσης στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας - Παραλιμνίου, την περίοδο 12/04/2021 – 27/04/2021, από τις 07:30 το πρωί μέχρι τις 15:00, καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής, θα διεξάγονται εργασίες περιοδικής συντήρησης του οδοστρώματος της εξόδου προς Πύλα (Λεωφόρος Αρχιεπισκόπου Μακαρίου ΙΙΙ μέχρι και την Λεωφόρο 1ης Απριλίου εντός της Κοινότητας), μήκους 3 χιλιομέτρων περίπου. Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνει η μία λωρίδα κυκλοφορίας στις πιο πάνω Λεωφόρους (100 μέτρα ανά φορά) και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται είτε στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας, με τη χρήση stop & go ή/και προσωρινών φώτων τροχαίας είτε σε παρόδους με κατάλληλη σηματοδότηση.

Στην επαρχία Αμμοχώστου, άρχισαν εργασίες από τις 15/3/2021 και θα συνεχιστούν μέχρι αυτή την Παρασκευή 16/4/2021 μεταξύ των ωρών 7:30π.μ. και 6:30μ.μ., σε τμήματα των δρόμων Παραλίμνι–Σωτήρα, Παραλίμνι–Πρωταρά και Πρωταρά-Παραλίμνι τα οποία παραμένουν κλειστά για την τροχαία κίνηση. Κατά τη διάρκεια των εργασιών, η τροχαία κίνηση διοχετεύεται μέσω παρακείμενων δρόμων και σε ορισμένα τμήματα στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας με τη χρήση συστήματος «stop-and-go».