Επ. Αμμοχώστου: Πλημμύρισαν δρόμοι και υποστατικά - Οδηγοί εγκλωβίστηκαν στα οχήματά τους


Προβλήματα έχουν προκαλέσει οι έντονες βροχοπτώσεις, που παρατηρούνται στην επαρχία Αμμοχώστου, αφού έχουν πλημμυρίσει υποστατικά, ενώ οδηγοί εγκλωβίστηκαν στα οχήματά τους, με αποτέλεσμα να κριθεί αναγκαία η παρέμβαση της Πυροσβεστικής. Μέχρι στιγμής επιχειρούν πέντε συνεργία, ενώ έγινε ανάκληση προσωπικού, για να ανταποκριθούν στις κλήσεις.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, από τις 4:40 τα ξημερώματα άρχισαν οι κλήσεις για βοήθεια και μέχρι στιγμής έχουν ληφθεί συνολικά γύρω στις 40, καθώς τα προβλήματα, όσο περνά η ώρα και συνεχίζεται η βροχόπτωση, αυξάνονται. Στο επίκεντρο βρίσκονται οι περιοχές Παραλιμνίου και Πρωταρά, ενώ προβλήματα άρχισαν να παρατηρούνται και στην Αγία Νάπα.



Οι κλήσεις για βοήθεια αφορούν πλημμυρισμένους δρόμους, ανοίγματα οχετών όμβριων υδάτων, αντλήσεις νερού από πλημμυρισμένα υποστατικά και ρυμουλκήσεις οχημάτων. Μάλιστα, υπήρξαν περιπτώσεις που οδηγοί εγκλωβίστηκαν στα οχήματά τους και χρειάστηκαν βοήθεια, για να απεγκλωβιστούν. Για τις ανάγκες επιχειρούν αυτή τη στιγμή πέντε συνεργία, ενώ για να είναι σε θέση να ανταποκριθεί στις ανάγκες, η Πυροσβεστική προέβη σε ανάκληση προσωπικού. Την ίδια ώρα, έχει κληθεί βοήθεια και από την επαρχία Λάρνακας.

Φωτογραφίες και βίντεο από τη σελίδα Καιρόφιλοι Κύπρου στο Facebook