Επ. Αμμοχώστου: Καταγγέλθηκε καφετέρια - Κάθονταν περισσότερα από έξι άτομα


Συνεχίζονται οι έλεγχοι της Αστυνομίας για την τήρηση των διαταγμάτων του Περί Λοιμοκάθαρσης Νόμου, με τα μέλη της δύναμης να προβαίνουν στην καταγγελία ενός υποστατικού και 41 πολιτών παγκύπρια. Όσον αφορά στα μπλόκα της Αστυνομίας, για μετακίνηση πολιτών από και προς Λεμεσό και Πάφο, δεν έχει προκύψει καμία παραβίαση.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, η καταγγελία σε υποστατικό σημειώθηκε στην επαρχία Αμμοχώστου και πρόκειται για μία καφετέρια, στην οποία εντοπίστηκαν περισσότερα από έξι άτομα σε ένα τραπέζι, με τα μέλη της Αστυνομίας να προβαίνει στην καταγγελία του υποστατικού.
 
Εξάλλου, έχουν γίνει 3,830 έλεγχοι και προέκυψαν 41 καταγγελίες πολιτών, εκ των οποίων οι έντεκα για τη μη χρήση μάσκας σε οχήματα, οι δώδεκα εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν μετά την απαγόρευση της κυκλοφορίας, οι έξι βρίσκονταν σε δημόσιους χώρους, χωρίς μάσκα, ενώ οι υπόλοιποι εντοπίστηκαν σε υποστατικά και δεν έφεραν μάσκες.
 
Συγκεκριμένα, στη Λευκωσία έχουν γίνει 778 έλεγχοι και προέκυψαν 18 καταγγελίες, στη Λεμεσό πραγματοποιήθηκαν οι περισσότεροι έλεγχοι, στο σύνολο 897 και προέκυψαν έντεκα καταγγελίες και στην Πάγο πραγματοποιήθηκαν 698 έλεγχοι, ενώ δεν προέκυψε καμία καταγγελία.
 
Στην Λάρνακα πραγματοποιήθηκαν 371 έλεγχοι και προέκυψαν έξι καταγγελίες, στην Αμμόχωστο πραγματοποιήθηκαν 849 έλεγχοι και προέκυψαν, εκτός από το υποστατικό, άλλες έξι καταγγελίες πολιτών και στην Μόρφου πραγματοποιήθηκαν 212 έλεγχοι, χωρίς καμία καταγγελία. Εξάλλου, η Λιμενική Αστυνομία προέβη σε εικοσιπέντε ελέγχους, χωρίς καμία καταγγελία.