Επ. Αμμοχώστου: Δυναμική εκδήλωση διαμαρτυρίας από τους επιχειρηματίες Αγίας Νάπας και Πρωταρά


Δυναμική εκδήλωση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιήσει την Τετάρτη, 21 Απριλίου 2021, η "Επιτροπή Αγώνα Αγίας Νάπας και Πρωταρά", καθώς όπως αναφέρει στην πιο κάτω ανακοίνωση, ένα χρόνο μετά την έναρξη της πανδημίας οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις στην τουριστική βιομηχανία έχουν αφεθεί στην τύχη τους. Συγκεκριμένα παραμένουν κλειστές από το 2019 και τα προγράμματα στήριξης είναι ανεπαρκή!

Αυτούσια η ανακοίνωση: 

"Η Επιτροπή Αγώνα Αγίας Νάπας - Πρωταρά καταγγέλλει ότι ένα χρόνο μετά την έναρξη της Πανδημίας και παρά τις προειδοποιήσεις και εκκλήσεις της, η τουριστική βιομηχανία και οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις στις αμιγώς τουριστικές περιοχές Αγίας Νάπας και Πρωταρά αφέθηκαν στην τύχη τους, έρμαιο της πανδημίας και των πρωτοφανών οικονομικών συνεπειών.

Τα προγράμματα που το κράτος υιοθέτησε για τη στήριξη των επιχειρήσεων, ειδικά για τις επιχειρήσεις της περιοχής, αποδείχθηκαν εντελώς ανεπαρκή για να κρατήσουν τις επιχειρήσεις ζωντανές.

Από τον Νοέμβριο του 2019 οι τουριστικές επιχειρήσεις στην Αγία Νάπα και Πρωταρά, παρέμειναν κλειστές. Όσες από αυτές επαναλειτουργήσουν στην συντριπτική τους πλειοψηφία, είχαν μηδαμινό τζίρο και έσοδα.

Η ουσιαστική οικονομική στήριξη των επιχειρήσεων, αποτελεί επιτακτική ανάγκη για την επιβίωσή τους.

Η επιτροπή αγώνα Αγίας Νάπας - Πρωταρά, σας καλεί σε δυναμική εκδήλωση για τη Σωτηρία και Επιβίωση των επιχειρήσεων μας.

Τετάρτη, 21 Απριλίου 2021.

Λεωφόρος 1ης Απριλίου, Παραλίμνι - Μπροστά από το αρτοποιείο ΖΟΡΠΑΣ

Χώροι συγκέντρωσης:

- 10:00 π.μ χώρος στάθμευσης Λιμανάκι Αγίας Νάπας

- 10:30 π.μ χώρος στάθμευσης Ζάππειον Παραλίμνι"

neAmmochostos