Επ. Αμμοχώστου: Ανεβαίνει κι άλλο η θερμοκρασία - Διαβάστε αναλυτικά τον καιρό


Τους 33 βαθμούς θα «αγγίξει» αύριο η θερμοκρασία στην επ. Αμμοχώστου, ενώ τη Δευτέρα θα σημειωθεί μικρή άνοδος.

Αναλυτικά το δελτίο καιρού

Θερμή αέρια μάζα επηρεάζει την περιοχή.

Το απόγευμα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τοπικά, στα ορεινά, θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και αργότερα τοπικά μεταβλητοί, ασθενείς, 2 με 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. 

Η θερμοκρασία στην επαρχία Αμμοχώστου το βράδυ του Σαββάτου θα πέσει γύρω στους 25 βαθμούς. 

Αύριο, ο καιρός θα εξακολουθήσει να είναι κυρίως αίθριος και θερμός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες δυνατό να παρατηρούνται παροδικές νεφώσεις, στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν το πρωί νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ για να καταστούν μετά το μεσημέρι νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη.

Η θερμοκρασία στην επ. Αμμοχώστου την Κυριακή θα ανέλθει γύρω στους 33 βαθμούς.


Την Δευτέρα, την Τρίτη και την Τετάρτη, ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος και θερμός, ενώ τις απογευματινές ώρες δυνατό να παρατηρούνται παροδικές νεφώσεις, στα ορεινά.

neAmmochostos