Δρόμοι-Περνέρα: "Μας πρόλαβαν οι βροχές" λέει ο Δήμαρχος

Καταστροφές στο οδικό δίκτυο με τα έργα να ήταν προγραμματισμένα να ξεκινήσουν μετά τα Χριστούγεννα

Μεγάλα προβλήματα στο οδικό δίκτυο στην περιοχή Περνέρα στο Παραλίμνι προκάλεσαν οι ψεσινές βροχές που έπληξαν την περιοχή.

Από τις βροχές  προκλήθηκαν μεγάλες ζημιές στο Οδικό δίκτυο, με αποτέλεσμα σε κάποιες περιοχές να υποχωρήσει και μέρος της ασφαλτοστρωσης. 

Δείτε επίσης:

Μάλιστα το πρόβλημα εστιάζεται σε ένα σημείο όπου έγιναν βελτιώσεις στο πρόσφατο παρελθόν.

Πρόλαβαν τα έργα οι βροχές

H ιστοσελίδα Offsite επικοινώνησε με τον Δήμαρχο Παραλιμνίου Θεόδωρο Πυρίλλη, ο οποίος επιβεβαίωσε το πρόβλημα που υπάρχει στο οδικό δίκτυο συνεπεία των ψεσινών καιρικών φαινομένων. 

Συγκεκριμένα ο Δήμαρχος Παραλιμνίου ανέφερε «υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το οδόστρωμα σε κάποια σημεία τα οποία θα βελτιωθούν. Το πρόβλημα αυτό είναι καθαρά περιστασιακό, καθώς γνωρίζαμε ότι εάν είχαμε βροχόπτωση μπορούσε να  παρουσιαστεί ενόψει του γεγονότος, ότι άμεσα ξεκινούν κάποια έργα τα οποία ήταν προγραμματισμένα αλλά δυστυχώς μας πρόλαβαν οι βροχές».    

Όπως ανέφερε ο κύριος Πυρίλλης  τα προβλήματα είναι στην περιοχή που έγιναν τα εργα αλλά χρειάζονται κάποια συμπληρωματικα τα οποία είναι προγραμματισμένα να ξεκινήσουν μετά τα χριστούγεννα. Επισημαίνοντας ότι το πρόβλημα δημιουργήθηκε λόγω της μη ολοκλήρωσης του εργου.

Τέλος ο Δήμαρχος Παραλιμνίου εξέφρασε την ικανοποίηση του για το γεγονός ότι στο κυρίως έργο που τελείωσε προ μηνών δεν παρουσιάστηκαν τα όποια προβλήματα.