Υπόθεση βιασμού Αγ. Νάπας: Διέρρευσε βίντεο από το δωμάτιο


Το γύρο του διαδικτύου κάνει εδώ και λίγες ώρες βίντεο, που σύμφωνα με την περιγραφή του στον ιστότοπο που αναρτήθηκε αρχικά, είναι προϊόν των όσων έγιναν σε δωμάτιο ξενοδοχείου στην Αγία Νάπα, πριν η 19χρονη Βρετανίδα καταγγείλει τους 12 Ισραηλινούς νεαρούς για ομαδικό βιασμό της.

Ο ισραηλινός ιστότοπος  ροζ περιεχομένου που δημοσιεύει αποκλειστικά το βίντεο, ισχυρίζεται ότι είναι το βίντεο στο οποίο απεικονίζονται τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στο δωμάτιο ξενοδοχείου στην Αγία Νάπα, μεταξύ Ισραηλινών και μίας 19χρονης Βρετανίδας. 

Σε αυτό απεικονίζονται μία κοπέλα να έχει ερωτική συνύπαρξη με δύο αρχικά άντρες ενώ στη συνέχεια εμφανίζεται και τρίτος. Σημειώνεται ότι το όλο σκηνικό οπτικογραφείται από άλλο πρόσωπο που δεν απεικονίζεται στο 34 δευτερολέπτων βίντεο.  

Κάτω από την ανάρτηση του εν λόγω βίντεο, αναγράφεται στα εβραϊκά τα εξής:

«הסרטון מקפריסין בלעדי ל ערוץ ...... שתפו את הסרטון ונעלה עוד חלקים מהסרטון»

Με μια απλή μετάφραση του μέσω της google, διαπιστώνουμε ότι το σχόλιο αναφέρει:

«Το βίντεο από την Κύπρο αποκλειστικά στο κανάλι …….  Μοιραστείτε το βίντεο και ανεβάστε περισσότερα μέρη του βίντεο»

Πάντως πρέπει να σημειωθεί ότι δεν αποκλείεται, το βίντεο αυτό να μην απεικονίζει όντως εικόνες από την Αγία Νάπα. Ίσως και να πρόκειται για «παιχνίδι παραπλάνησης» που πηγάζει από το Ισραήλ, με στόχο να αποδειχθεί η αθωότητα των 12 υπόπτων. 

Υπενθυμίζεται ότι οι 12 Ισραηλινοί θα παρουσιαστούν εκ νέου την Παρασκευή ενώπιον Δικαστηρίου, ημέρα που λήγει και το διάταγμα κράτησής τους.


ΠΗΓΗ:sigmalive.com