Δερύνεια: Παραδέχθηκε αλλά προβάλλει ισχυρισμούς ο 32χρονος που προσπάθησε να απαγάγει ανήλικη


Στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης απόπειρας απαγωγής ανήλικης, που διαπράχθηκε στις 14 Φεβρουαρίου, 2023 στην επαρχία Αμμοχώστου η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη προσώπου ηλικίας 32 ετών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μετά από συντονισμένη επιχείρηση, μέλη του ΤΑΕ Αμμοχώστου εντόπισαν σήμερα το πρωί όχημα να κινείται σε δρόμο της επαρχίας Αμμοχώστου, η περιγραφή του οποίου φαίνεται να ανταποκρίνεται προς το όχημα που είχε εμπλοκή στην υπόθεση.

Τα μέλη της Αστυνομίας ανέκοψαν το όχημα το οποίο οδηγείτο άντρα ηλικίας 32 ετών και τον οδηγήσαν στα γραφεία του ΤΑΕ Αμμοχώστου όπου ανακρινόμενος φέρεται να παραδέχθηκε ότι εμπλέκεται στην υπόθεση και προέβαλε κάποιους ισχυρισμούς οι οποίοι διερευνώνται.

Υπενθυμίζεται πως το περιστατικό σημειώθηκε την Τρίτη, όταν η 12χρονη περίμενε το λεωφορείο σε στάση λεωφορείου, όταν ένα όχημα στάθμευσε στην στάση προς το μέρος της, με τον οδηγό να ανοίγει την πόρτα του οχήματος και να καλεί το κοριτσάκι να μπει στο αμάξι.

Στη συνέχεια, παρενέβησαν περαστικοί που βρίσκονταν στο σημείο και ο οδηγός του οχήματος εγκατέλειψε το σημείο, κατευθυνόμενος προς το Φρέναρος.

Το περιστατικό κατήγγειλε στις Αρχές από την πρώτη στιγμή η μητέρα της.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.