Δερύνεια: Καταγγελία - σοκ για απόπειρα απαγωγής 12χρονης


Υπόθεση απόπειρας απαγωγής παιδιού η οποία διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στη Δερύνεια, διερευνά η Αστυνομία.  

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το περιστατικό σημειώθηκε στη Δερύνεια, την ώρα που κοριτσάκι 12 ετών περίμενε το λεωφορείο, σε στάση λεωφορείου, ένα όχημα στάθμευσε στην στάση και προς το μέρος της, άνοιξε την πόρτα του οχήματος και κάλεσε το κοριτσάκι να μπει στο αμάξι.

Στη συνέχεια, παρενέβησαν περαστικοί που βρίσκονταν στο σημείο και ο οδηγός του οχήματος εγκατέλειψε το σημείο, κατευθυνόμενος προς το Φρέναρος.

Η καταγγελία της μητέρας, κάνει από χθες τον γύρο του διαδικτύου, ενώ οι γονείς της 12χρονης προχώρησαν σε καταγγελία στην Αστυνομία, η οποία διερευνά την υπόθεση. 

Αυτούσια η ανάρτηση της μητέρας

Αγάπησα την Κύπρο για την ασφάλεια της, αλλά στεναχωρήθηκα που είδα το δίχτυ να καταρρέει παντού γύρω μας ακόμα και σε αυτό το πνευματικά ευλογημένο νησί!

Γονείς να γνωρίζετε, το 12χρονο κορίτσι μου περίμενε το σχολικό της λεωφορείο σήμερα το πρωί στις 7.10 π.μ. στη Δερύνεια. Ένα μικρό λευκό αυτοκίνητο που οδηγούσε στην απέναντι πλευρά του δρόμου έκοψε απότομα την αντίθετη κυκλοφορία για να τοποθετήσει το αυτοκίνητό του στη στάση του λεωφορείου με την πλευρά του οδηγού προς το μέρος της, άνοιξε την πόρτα του και της είπε να μπει μέσα.

Ευχαριστώ τον Θεό που πρόσεχε το μωρό μου καθώς οι δάσκαλοι σε ένα διερχόμενο αυτοκίνητο παρατήρησαν αυτή την ασυνήθιστη κίνηση του αυτοκινήτου και σηκώθηκαν για να δουν τι συμβαίνει και τρόμαξαν τον άντρα! Δυστυχώς δεν πάρθηκε πινακίδα, αλλά ξέρουμε ότι είναι ένα μικρό λευκό αυτοκίνητο και η κοπέλα μου λέει ότι οι πινακίδες λήγουν στο .... Ήταν ‘έγχρωμος’ και μιλούσε καλά αγγλικά οδηγώντας από τη Δερύνεια προς το Φρέναρος νωρίς το πρωί.

Θα είμαι εκεί αύριο για να δω αν μπορώ να τον εντοπίσω. Προσοχή παιδιά, η Κύπρος δεν είναι όπως ήταν! Ευχαριστώ Κύριε που έστειλες αυτές τις ιδιαίτερες ψυχές για προστασία στο μωρό μου σήμερα.