Δερύνεια: Και η μητέρα του Τάσου Ισαάκ στην εκδήλωση διαμαρτυρίας


Εκδήλωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν εκατοντάδες πολίτες από όλες τις Επαρχίες, στο οδόφραγμα της Δερύνειας, ενάντια στην απόφαση των κατεχομένων και της Τουρκίας, για άνοιγμα των Βαρωσιών. 


Την εκδήλωση διοργάνωσε η «Πρωτοβουλία Μνήμης Ισαάκ-Σολωμού», ενώ  λόγω της μαζικής συγκέντρωσης πολιτών, λήφθηκαν δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, ώστε να αποφευχθούν τα οποιαδήποτε επεισόδια.

Μάλιστα, με ανακοίνωση του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, αναφέρθηκε σε πληροφορίες του κράτους, πως «οι εγκάθετοι της Άγκυρας επιδιώκουν την πρόκληση επεισοδίων» και ως εκ τούτου απηύθυνε έκκληση προς όλους τους διαμαρτυρόμενους, «όπως συμπεριφερθούν υπεύθυνα και εκδηλώσουν τα συναισθήματα αγανάκτησης τους με τρόπο που να μην επιτρέψουν στους εγκάθετους της Τουρκίας και τους γκρίζους λύκους, που θα συγκεντρωθούν στον χώρο, να αξιοποιήσουν οποιαδήποτε ενέργεια για να επιτύχουν αυτά που η Άγκυρα επιδιώκει».


Στην εκδήλωση διαμαρτυρίας και η μητέρα του Τάσου Ισαάκ 

Στην εκδήλωση διαμαρτυρίας και η μητέρα του Τάσου Ισαάκ, Τασούλλα, η οποία κρατάει πανό στο οποίο υπάρχουν σκηνές από τη δολοφονία του γιου της, τον Αύγουστο του 1996.