Δερύνεια: Απεβίωσε ο Μιχαλάκης ΘεοδώρουΟ πόνος και η θλίψη δεν λένε να κοπάσουν στην οικογένεια της Αναγέννησης Δερύνειας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Αύριο το απόγευμα αποχαιρετούμε άλλο ένα μέλος της Τρίτης γενιάς του Σωματείου μας, τον Μιχαλάκη Θεοδώρου,ο οποίος εγκαταλείπει τα εγκόσμια τόσο ξαφνικά και απρόοπτα.

Ο μ. Μιχαλάκης διετέλεσε ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, τη δεκαετία '60 -' 70, σε μια εποχή πολύ δύσκολη, χαρακτηριστικό της οποίας ήταν η αγάπη για τη φανελα και η αφοσίωση στους σκοπούς ίδρυσης και στα ιδανικά του Μορφωτικού Συλλόγου μας. Ωστόσο, ο εκλιπών διακρίθηκε εξίσου στον πολιτιστικό τομέα δράσης του Σωματείου μας. Αποτέλεσε μέλος της χορωδίας και συμμετείχε σε πολλές πολιτιστικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις.

Έδινε  καθημερινά το παρόν του στο οίκημα του Συλλόγου και δεν έχανε παιχνίδι της αγαπημένης του ομάδας. Μέχρι και την τελευταία μέρα της ζωής του ήταν ένα ενεργότατο στέλεχος της κοινωνίας των πολιτών.

Το Δ.Σ. εκφράζει τα θερμά συλλυπητήριά του στη σύζυγό του Ντίνα και τα παιδιά του Παναγιώτη και Κάκια.            

Καλό σου ταξίδι, αγαπητέ φίλε Μιχαλάκη, και ευχαριστούμε για όλα όσα έκανες για το Σωματείο μας.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάζει! Αιωνία ας είναι η μνήμη σου!

Η φωτογραφία είναι από πρόσφατη εκδήλωση βράβευσης ομάδας των Ακαδημιών μας, όπου ο μακαριστός Μιχαλάκης παραλαμβάνει εκ μέρους του εγγονού του τη διάκρισή του."